Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jest już święty i wzięty na sztandary.
Piszą o nim wiersze, tatuują sobie na plecach, malują na murach.
przeciez kurwa po takiej mieszance dragow koles nie byl by w stanie nakurwiac sie z psami... przypierdolcie za duza kreche bialego i zalegniecie na jebanym fotelu z pizda jak w kosmos, a koles na kurwa supermixie dal rade stawiac opor .... SICK
Nie ćpiej tyle bo ci się już nawet działanie dragów pierdoli. Gość zrobił taki miks że był jebanym robocopem. Znieczulacze plus pobudzacze. Pobudzony gość który nie czuje bólu, prawie jak nasi po wódzie
Level Black:)
Mudżyn mógł nawet być pod wpływem soku z gumijagód, a na filmie wyraźnie widać że policjant go z premedytacją zajebał.
ALE
przyjmując do pracy każdej ( poza prowadzeniem swojej działalności ) badania na występowanie narkotyków do 3 miechów w tył o co pół roku badanie przesiewowe zatrudnionych ! i skończy się złodziejstwo , mordowanie itp.... jesteś narkomanem zakładaj firmę i zobaczymy czy dasz sobie rade bo w końcu dragi nie szkodzą ... a dawanie pracy komuś kto ma mózg prze jarany .... potem oglądamy idiotów w akcji co kopiąc dziurę potrafią się zabić. ORAZ ZAKAZ LECZENIA za publiczną kase narkomanów i alkoholików ! DOŚĆ ! 10-50 tys zł kosztuje leczenie pomoc narkomanowi lub pijakowi z ulicy za którą nie zapłaci a na drugi dzień dalej chleje ćpa !
Nie to że popieram co amerykańskie małpiatki opierdzielają JuEsEj, ale czy my widzieliśmy ten sam filmik?
Mudżyn mógł nawet być pod wpływem soku z gumijagód, a na filmie wyraźnie widać że policjant go z premedytacją zajebał.
Wypadki chodzą po ludziach. Tam zaraz "zajebał".
Nie to że popieram co amerykańskie małpiatki opierdzielają JuEsEj, ale czy my widzieliśmy ten sam filmik?
Jak często możemy obejrześ na sadisticu, czarny, naćpany 2-metrowy terminator miewa problemy z zatrzymaniem się, pomimo władowanegow niego całego magazynka.
Jestem ZA wprowadzeniem legalizacji na dragi ! wszystkie !
ALE
przyjmując do pracy każdej ( poza prowadzeniem swojej działalności ) badania na występowanie narkotyków do 3 miechów w tył o co pół roku badanie przesiewowe zatrudnionych ! i skończy się złodziejstwo , mordowanie itp.... jesteś narkomanem zakładaj firmę i zobaczymy czy dasz sobie rade bo w końcu dragi nie szkodzą ... a dawanie pracy komuś kto ma mózg prze jarany .... potem oglądamy idiotów w akcji co kopiąc dziurę potrafią się zabić. ORAZ ZAKAZ LECZENIA za publiczną kase narkomanów i alkoholików ! DOŚĆ ! 10-50 tys zł kosztuje leczenie pomoc narkomanowi lub pijakowi z ulicy za którą nie zapłaci a na drugi dzień dalej chleje ćpa !
Popieram piwko każdy powinien decydować sam co może a czego nie. Jarasz to jaraj, jebiesz po kablach jebaj ale na publiczna pomoc nie licz chyb że z własnej kiermany
2.Norfentanyl 5.6 ng/mL
3.4-ANPP 0.65 ng/mL
4.Methamphetamine 19 ng/mL
5.11-Hydroxy Delta-9 THC 1.2 ng/mL; Delta-9 Carboxy THC 42 ng/mL; Delta-9 THC 2.9 ng/mL
6.Cotinine positive
7.Caffeine positive
Elo. Może ktoś się zna bardziej i ewentualnie poprawi, bo chciałem zrozumieć w pełni co walił. Z tego co obczaiłem:
A) Fentanyl - opioid (Norfentanyl, 4-ANPP to jego metabolity)
B) Metaamfetamina - to wiadomo pochodna amfy
C) THC - marychuanen, hasz itp. (11-Hydroxy Delta-9 THC, Delta-9 Carboxy THC, Delta-9 to metabolity)
D) Papieroski - Kotynina to metabolit nikotyny
E) Kofeina - wiadomo, że kawkę trzeba strzelić, bo meta za słaba dla takiego niggasa.
Poza tym nie chce mi się szukać filmu z zatrzymania, ale widać gołym okiem, że jak go sadzają na ziemi to wyrzuca za siebie pod ścianę jakieś białe zawiniątko. Potem przeprowadzili go na drugą stronę ulicy, a "dragi" zostały na ziemi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów