📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tam każdy rodzi się z klamką, ten chyba pomyślał że ją zamienni na dożywotni karnet na siłownie, by drzeć na sobie koszulki i budzić strach. No i nie do końca pykło.
Ten filmik niesie bardzo mądre przesłanie a mianowicie nie ważne jak bardzo jesteś silny i przypakowany z kulką w łeb nie wygrasz!
Pamiętajcie sadol bawi i uczy!
Pamiętajcie sadol bawi i uczy!
chyba nikt nie wszedl w zrodlo, gosc ktory strzelil i jego kumpel ktory kopnal postrzelonego to policjanci (po godzinach), zaczeli rozrube w klubie a poszlo o babe. oboje juz aresztowani.
Duzy pewnie tez miał bron, tylko jej nie wyciągał na tych dwóch szczurków bo wstyd
Jebany frajer poprostu.
Z kopytem każdy mocny...
Oby ten pies zgnił cwelony berłem.
No i baba, jak zawsze przeszkadza tylko.
Z kopytem każdy mocny...
Oby ten pies zgnił cwelony berłem.
No i baba, jak zawsze przeszkadza tylko.
No typ wyrwał headshota to ten jeszcze mu kopa zajebał śmieszek jeden
Operacja sie udała, ale pacjent zmarł
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów