18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Wszyscy znają ale nie wszyscy kochają.

Gra większości wielbicieli ostrego metalu

Panowie i panowie (raz nie raz panie) zapraszam na totalny frag movie

muzyka nie za specjalna ale nie oto chodzi.(oczywiscie chodzi o pierwszy filmik) w drugim zaś jest trochę lepsza.

Thousand different paths
So many sterile ends
I chose the Devil's path
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-09, 22:40 1
Powiedz mi co ma na celu wrzucanie frag movie z gry na sadola ???
Oraz to twoje zajebiste otagowanie quake :: arena :: kompletny rozpierdol
Zgłoś
o................s 2012-01-09, 22:58 2
20 minut uciekło mi z życia....
Zgłoś
cherry_1990 2012-01-09, 22:58 13
Nie wiem, wyjdź z domu, poznaj jakiś ludzi.. Cokolwiek..
Zgłoś
Blade ziele 2012-01-09, 23:24 1
nigdy nie lubiałem q3a bo kiedy zaczynałem grac po sieci to właśnie na serwerach siedzieli tacy kolesie. kosili niemiłosiernie. szybko przerzuciłem się na wychodzące dopiero w tamtym czasie call of duty 2 i tak pozostałem z tą serią aż dziś

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
howell 2012-01-09, 23:45
ja rozumiem. wrzucać jakieś ciekawe filmiki z gier, z których można się pośmiać czy coś. to lubi dużo osób. ale żeby wrzucać każde nadarzające się gówno, bo ktoś kiedyś powiedział że lubimy gry? no fucking way.

20% populacji ludzkiej zużywa 80% zasobów Ziemi
Zgłoś
r................0 2012-01-10, 0:49
dziwnie wyglądają fragmovie queaka nie to co cs s a zreszto nie ma wcale fajnych akcji
Zgłoś
jendrke 2012-01-10, 1:30
pół piwa za q3 i drugie pół za dobrą jakość ;]
Zgłoś
Agon 2012-01-10, 2:02 1
Gdyby ktoś pytał to nutka z drugiego filmiku to Rob Zombie - Reload.
Zgłoś
moonmaker05 2012-01-10, 8:38
nie wiem jak można napieprzać w jedna grę przez parę late 24/7 ? mój rekord to gra4 przeszedłem 3 razy ale 4 na pewno nie będzie.
Zgłoś
grzech'u 2012-01-10, 11:57
Spoko, stare lata się przypomniały. Grał ktoś w InstaUnlagged na 1.31 albo 1.32 ?
Zgłoś
skitek 2012-01-10, 12:29
jak pol zycia w to graja to co sie dziwic takich efektow...
Zgłoś
SADOMASO95 2012-01-10, 13:46 2
Dlatego wstawilem to dla tych co to lubią a jak wrzucają z cs jak podkładają pake i wybucha w ostatniej chwili i się tym jarają to wszystko jest ok

Thousand different paths
So many sterile ends
I chose the Devil's path
Zgłoś
M................d 2012-01-10, 20:30
Ostrego metalu, czyli scyzoryka na przyklad?
Zgłoś
Sephiroth 2012-01-10, 20:36
Kłak:P Z całym szacunkiem, ale w UT2004 robimy efektowniejsze akcje. Np. Finnish it polecam obejrzeć na YT.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów