📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
głupie; z resztą jak ta cala populacja heavy metal / h. rock ;]
nie jestem fanem ale lubie rzeczy prawdzie nie jakis udawany stuczny chłam
je***ć takie filmiki
je***ć takie filmiki
grochu19jg napisał/a:
głupie; z resztą jak ta cala populacja heavy metal / h. rock ;]
je***ć takie filmiki
Tak samo uważałem, że metalowcy to psychopaci... poznałem znajomego, który mi pokazywał dobre kawałki i nagle zmieniłem typ muzyki, zapewne Ty tak masz - uważasz, że to gówno, a gówno o tym wiesz.
Kiedyś wolałem takie zespoły jak np. Linkin Park. Obecnie słucham nu metalu i death metalu. Gusta zmieniają się razem z wiekiem
Wstęp zerznięty z jakiejś piosenki SOAD, tylko nie pamiętam której...
bobekk, dokładnie
Jakieś pół roku temu próbowałem wrzucić ten teledysk. Któryś z moderatorów uznał, że temat już był.
Wówczas mój temat został skasowany, a ja dostałem ostrzeżenie.
Do tej pory nie znalazłem tego tematu. Teraz okazuje się, że jednak można dać ten kawałek.
Do moderatora, który stwierdził, że "było":
Masz coś teraz do powiedzenia? Jeśli nie to
Pierdol się madkojebco!!!
Do tej pory nie znalazłem tego tematu. Teraz okazuje się, że jednak można dać ten kawałek.
Sasiu napisał/a:
Jakieś pół roku temu próbowałem wrzucić ten teledysk. Któryś z moderatorów uznał, że temat już był.
ahahaha
Sasiu, jakieś pół roku temu nie było tu moderatorów.
Sasiu, tylko on zna na to odpowiedź
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów