Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles, California
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Los Angeles, California
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak swoją drogą, to nie zazdroszczę niebieskim w USA, Meksyku czy krajach Ameryki Południowej, bo oni tam mają ostrą jazdę z uzbrojonymi po zęby patusami i gangusami. Wychodzisz do roboty, całujesz żonę i żegnasz się z dziatwą z tą świadomością, że możesz już na kolację nie wrócić. Przejebane.
Ja wiem - powiedział 'I don't care' więc w stanach to jasny sygnał ze można strzelać bo to samobójca
Hektora mi nie żal, ale że dali mu wyrzucić pistolet, odsuneli się i zaczekali na to aż ponownie po niego sięgnie ... jebani profesjonaliści.
Ja wiem - powiedział 'I don't care' więc w stanach to jasny sygnał ze można strzelać bo to samobójca
Serio ?
Jeszcze do Ciebie nie dotarło że tam jak sie nie wykonuje polecenia policjanta to strzelają ? I że zawsze zachowują dystans, że nie wspomnę o skuwaniu nawet ciężko rannych...
Tak z ciekawości ,.... na chuj mu te kajdanki? właśnie wpakowali w niego dwa magazynki z glocka, ponad 20 pocisków, koleś musiał by być robocopem żeby im po takiej ilości ołowiu spierdolić .
Procedury. Czasem ratują życie.
Hektora mi nie żal, ale że dali mu wyrzucić pistolet, odsuneli się i zaczekali na to aż ponownie po niego sięgnie ... jebani profesjonaliści.
taki debil jak ty, został by odjebany przez pierwszego napotkanego murzyna który by do Cb zagadał a potem strzelił w plecy, ale co ja tam wiem, przecież murzyni nie zabijają się tam o orzechowego Pawełka :v
Komentarze typu:" ale już nie będzie, bo nie żyje" umilają mi dzień, bo raz, że zachęcają do obejrzenia filmiku na którym to będzie jakaś strzelanina, to jeszcze stanowią zapewnienie, że się poczuję ukontentowany, ponieważ policja wyeliminuje kolejną antyspołeczną i potencjalnie niebezpieczną jednostkę.
Tak swoją drogą, to nie zazdroszczę niebieskim w USA, Meksyku czy krajach Ameryki Południowej, bo oni tam mają ostrą jazdę z uzbrojonymi po zęby patusami i gangusami. Wychodzisz do roboty, całujesz żonę i żegnasz się z dziatwą z tą świadomością, że możesz już na kolację nie wrócić. Przejebane.
bardzo fajnie powiedziane. Piwo Ziomek
Garbate nosy w atmosferęKomentarze typu:" ale już nie będzie, bo nie żyje" umilają mi dzień, bo raz, że zachęcają do obejrzenia filmiku na którym to będzie jakaś strzelanina, to jeszcze stanowią zapewnienie, że się poczuję ukontentowany, ponieważ policja wyeliminuje kolejną antyspołeczną i potencjalnie niebezpieczną jednostkę.
Dlatego używają często i chętnie dozowników ołowiu.
Komentarze typu:" ale już nie będzie, bo nie żyje" umilają mi dzień, bo raz, że zachęcają do obejrzenia filmiku na którym to będzie jakaś strzelanina, to jeszcze stanowią zapewnienie, że się poczuję ukontentowany, ponieważ policja wyeliminuje kolejną antyspołeczną i potencjalnie niebezpieczną jednostkę.
Chuj z kolacją. Dobrze, że chociaż obiad będzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów