Generalnie to zdrowo jebłem jak to zobaczyłem, może i wam się spodoba Angielski wymagany.
Generalnie to zdrowo jebłem jak to zobaczyłem, może i wam się spodoba Angielski wymagany.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Męczący stał się już ten gość. Każda kolejna produkcja gorsza od poprzedniej. Pomysłów ma na kilkusekundowe skecze a porywa sie na dłuższe formy.
no Górski to to nie jest...
Pomyślcie jaka piękna będzie gównoburza, jeśli to tylko na główną. Dlatego daje za to piwko.
Kurwa, swoją drogą, jak kurwa głupi są ci senatorzy w USA.
2. Nie widzę powodu by odmawiać młodemu Polakowi, choćby i poniżej 7 roku życia, nauki szabli kiedyś, a strzelania dziś. Moi synowie strzelali karabinem na śrut (wiatrówka) z celownikiem optycznym i bez, od 3-4 roku życia, za nim jeszcze nauczyli się go ładować. Tak, tak właśnie powinno być.
Z resztą... pieprzone parchy też same uczą swoje dzieci strzelać, kochać ojczyznę, kulturę (wstretną), że symbol wiary ma być na fladzę, ze religia holokaustu i szantażu, i że inni są Goje etc. A nam za miliony szekli próbują wciskać wartości dokladnie odwrotne. Często i niestety rękami naszych własnych zdrajców.
Jedno jest pewne, można robić co oni robią, można i tak nie robić. Ale jedno jest pewne, absolutnie nie wolno robić tego co skurwysynskie żmijowe plemie nam radzi i próbuje nam wmówić, nigdy, przenigdy.
Nie widzę powodu by odmawiać młodemu Polakowi, choćby i poniżej 7 roku życia, nauki szabli kiedyś, a strzelania dziś. Moi synowie strzelali karabinem na śrut (wiatrówka) z celownikiem optycznym i bez, od 3-4 roku życia, za nim jeszcze nauczyli się go ładować. Tak, tak właśnie powinno być.
Niby racja, ale obchodzenie się z bronią zaczyna się od kindersztuby i dyscypliny. Tych wam brakuje, bo jesteście zdegenerowani przez gorzałę, religię i polski przaśno-buraczany "patriotyzm". Uzbrojenie was po zęby z pominięciem etapu treningu dałoby rezultat totalnej anarchii i chaosu. Zwyczajnie powystrzelalibyście się wzajemnie (co swoją drogą samo w sobie byłoby zajebiste).
Z resztą... pieprzone parchy też same uczą swoje dzieci strzelać, kochać ojczyznę, kulturę (wstretną), że symbol wiary ma być na fladzę, ze religia holokaustu i szantażu, i że inni są Goje etc.
Armia Izraela jest jedną z najlepiej wyszkolonych i wyposażonych. Właśnie dlatego nie dają sobie w kaszę dmuchać. Co do symboli na fladze - naprawdę musisz być jebnięty, że masz ból dupy o to, co jakiś kraj sobie umieszcza na swojej fladze. No, ale twoja ksywa to już na sadolu znana marka antysemickiego spierdolenia
A nam za miliony szekli próbują wciskać wartości dokladnie odwrotne. Często i niestety rękami naszych własnych zdrajców.
Jedno jest pewne, można robić co oni robią, można i tak nie robić. Ale jedno jest pewne, absolutnie nie wolno robić tego co skurwysynskie żmijowe plemie nam radzi i próbuje nam wmówić, nigdy, przenigdy.
Sugerujesz, że polactwo to tępaki bez własnego rozumu i honoru, którym można wciskać każde gówno, a oni to łykną i jeszcze podziękują. Niby racja, ale obwinianie żydów o każdą wadę buraczanego chrystusa narodów jest zdecydowanie nadużyciem.
rodzice nie mają autorytetu, bo tracą go jak im puszczają nerwy przy dziecku,
Do spłodzenia i urodzenia dziecka wystarczą sprawne gonady, do wychowania go na człowieka potrzebny jest mózg. Tablet, telefon, internet i rówieśnicy, a nawet szkoła nie zastąpią rodziców. Poza tym tym tekstem o puszczaniu nerwów wydajesz się usprawiedliwiać osoby typu "mama Madzi".
Pełna zgoda, u nas nie istnieje w ogóle jakakolwiek kultura (w kwestii samodyscypliny, kindersztuby, etc.), a co dopiero kultura posiadania broni.
Jesteśmy w idealnym miejscu, jeśli o zezwolenie chodzi.
Zanim sie je wyrobi, jest spora szansa, że robak sobie wypracuje nieco obycia z czymś takim.
I tak czekam na moment, kiedy ktoś wyleci, że w uzbrojonym społeczeństwie jest bezpieczniej, bez zająknięcia o aspekcie wychowania i edukacji ogólnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów