📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W 27 sekundzie myśllałem że ktoś do mnei na FB napisał. Ale zapomniałem że nie mam znajomych
Trzebabyło napisać, że jednak nie pokazała
derli się bo czarną na telebimie zobaczyli, trzepo-kibice tak zwani
W 27 sekundzie myśllałem że ktoś do mnei na FB napisał. Ale zapomniałem że nie mam znajomych
podaj go tutaj to cie dodamy
Cycuszków nie widziałem, ale bramka - trzeba przyznać - nie najgorsza. Strzelec pomyślał, czego nie można powiedzieć o obrońcy.
oj zobaczył bym te cycuszki,ale jaka kultura kibiców . Przecież mogli skandować poka cyce ,brawo dla kibicow za kulturę widać ze szanują kobiety
dokładnie aż jestem w szoku, że nasi kibice tacy kulturalni
Brawo! Takie cos mi sie podoba; kolejny dowod pokazujacy, ze na stadionie nie stoja sami najebani, zadni krwi mordercy z maczetami, ale rowiez i przede wszystkim chlopaki (dziweczyny tez, oczywiscie) na lajcie z humorem wspolnie sie bawiacy (kulturalnie, podkreslam).
Myślę, że właśnie na tym polegał żart - grupa kibiców krzycząca "pokaż cycuszki". Gdyby jedna osoba podeszła do tej babki i to powiedziała, zostałaby uznana za zboczeńca, a tak uśmiechnął się każdy na stadionie, w tym sama Daria...
Poza tym naprawdę OGROMNE przeszkadzanie w wywiadzie... Myślę, że Canal+ powinno im wytoczyć proces. Kurwa, czy Ty naprawdę myślisz, że stadion to opera czy inny teatr?
Myślę, że właśnie na tym polegał żart - grupa kibiców krzycząca "pokaż cycuszki". Gdyby jedna osoba podeszła do tej babki i to powiedziała, zostałaby uznana za zboczeńca, a tak uśmiechnął się każdy na stadionie, w tym sama Daria...
Poza tym naprawdę OGROMNE przeszkadzanie w wywiadzie... Myślę, że Canal+ powinno im wytoczyć proces. Kurwa, czy Ty naprawdę myślisz, że stadion to opera czy inny teatr?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów