📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne
🔥
Ojciec roku
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zróbcie zbiorczy na tego allaha....proszę jak o wypłate

dobra ale tak właściwie co to k🤬a jest te allaakbaaaa? no bo niby można to dosłownie przetłumaczyć ale to tak jak z naszą k🤬ą. Bo z tego co widzę to u nich to to ma tyle znaczeń co u nas k🤬a.

brudasy te allah coś tam to chyba jedno z niewielu słów które znają allah fuck you
zamknal by pysk, ale chociaz p🤬lnal by go jakis odlamek, zeby sie wreszcie k🤬a zamknal, brudasy j🤬e

nie rozumiem tylko co narrator mówi... mogli by trochę wyraźniej i głośniej

Czekam tylko, aż ktoś wrzuci scenę z Killerów 2uch 'No i w p🤬du...'
za każde "allaaabar" powinno się robić publiczną egzekucję jednego ciapatego.

Yasiu99 napisał/a:
Allahu akbar: Bóg jest najwyższy; Bóg jest wielkidobra ale tak właściwie co to k🤬a jest te allaakbaaaa? no bo niby można to dosłownie przetłumaczyć ale to tak jak z naszą k🤬ą. Bo z tego co widzę to u nich to to ma tyle znaczeń co u nas k🤬a.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie