📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm, pewnie miłosierny Bóg go ukarał, dlatego siedzi na wózku. Pewnie za mało się modli, a to jest próba, którą musi przemóc w życiu na ziemi:D
Ale pranie mózgu ja pierdole.
Ale pranie mózgu ja pierdole.
Ksiądz mówi językiem zrozumiałym dla wierzących jeśli by prowadził zajęcia z ateistami nie mówiłby o opętaniu tylko niszczeniu psychiki dzieci. Pzypomnijcie sobie swoje dzieciństwo przed pokoleniem pokemonów, hello kitty i innymi zabawkami. Imponowało się rówieśnikom ilością podbitych piłek, jazdą na rowerze bez trzymania kierownicy, grą w klasy itp. A teraz dziecko którego rodzica nie stać na zabawkę hello kitty czy inne durnoty jest gorsze a w naszym kraju takich dzieci jest dośc sporo.
Co za mądrości...
Każda religia prowadzi do otępienia społecznego !!! Tyle w tym chujowym temacie
Ja pierdole, nie wierze, po prostu nie wierze. Nie dam rady.... W tych czasach serio panuje taka ciemnota ? Ludzie tego serio słuchają ? No ale spoko.... Nie wiem jak wy ale ja mam ostro przepierdolone.... Ostatnio moja mama kupiła do płukania i etykietka była po chińsku, nawalili mi tam pewnie modlitw do demonów i dla tego od dziecka mam problem z chodzeniem do kościoła.
Piszecie, że wcześniej nie było zabawek i dzieci biegały pod blokiem grały w piłkę, a teraz hello kitty, monster High itp. nie stac na te gówna i racja bo tak jest. Ale bez pierdół!!! Wcześniej jeździliśmy maluchami, polonezami i było niby dobrze to na huj teraz polonezem nie jeździsz??? Przecież za 1000zł masz zajebisty samochód z dzieciństwa...?? To jest cywilizacja i postęp, a nie kurwa jakiś szatan. Poprsotu ludzie wymyślają bzdurne postacie, troszkę marketingu i kasa płynie. Ot co cały szatan. "To ludzie ludziom zgotowali ten los" że tak wyniośle powiem.....
Ave Hell'o'kitty
Dobrze słyszałęm jak się wypowiadał , że dziecko powiedziało "dobrze wujek "
Już wiem dlaczego nie mogę znieść kadzideł! Najstraszniejszy demon Orange and Pineapple.
Ciekawe z tymi wampirami, bo z tego co kojarzę, ani żydzi, ani apostołowie, ani sam Jezus nie wiedzieli co to wampir.
Ciekawe z tymi wampirami, bo z tego co kojarzę, ani żydzi, ani apostołowie, ani sam Jezus nie wiedzieli co to wampir.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów