18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
yoshi88-88 2012-12-23, 17:37
nie hells kiczen , raczej masterchef , no !
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-12-23, 22:46
Nie Hell's Kitchen (bo Masterchef), ani nie Epic Meal Time (brak epickości) :/

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
AdmirałFloty 2012-12-23, 23:54 6
W Hells Kitchen Gordon by im wjebał za ten syf na kuchni

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
Sin_69 2012-12-24, 9:36
za Epic Meal Time zawsze browarek

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
virdem 2012-12-24, 11:56 9
murzyn nie wypil kielona
Zgłoś
S................n 2012-12-24, 12:02
youtu.be/4jd0Hold4So świątecznie to lepsze.

upload z YT nie dziala
Zgłoś
Spiverson 2012-12-24, 13:30
Właśnie tak wygląda przygotowywanie potraw na Święta.. Leci więcej Ku*ew niż w burdelu.
Zgłoś
lasyk 2012-12-24, 14:04
Kurwa pierwszy raz oglądając to nie ślinie się na widok tego żarcia, bo są święta i chociaż raz w roku mam co opierdolić.
Zgłoś
Morthaliar 2012-12-24, 14:06
Jakkolwiek wygląda to dziko, takie marnowanie żarcia jest... głupie.
Zgłoś
M4rkOPL 2012-12-24, 16:44
I tak moim zdaniem Swedish Time Meal jest najlepsze. Tu widać ładnie zerżneli, z STM, nawet muzyke
Zgłoś
tysonic 2012-12-25, 18:56
Jakie kwaśne teksty se cisną te kiepy, aż w oczy szczypie. Prowadzący chce być cool i zgrywa wirago bo przecież mu nikt nie wyjebie na wizji, negro "nie zjem tego" nadskakuje mu jak jakiś jebany kamerdyner, łysy brzydal poza tym, że jest łysy i brzydki, zachowuje się nawet w miarę a "zawodnicy" dają sobą pomiatać jak jakieś dziwki z taniej agentury i nie straszne są im obelgi typu "trzymaj te ogórki w dupie zdala od mojego talerza". Konwencja zajebista, nie ma co, żenujący pokaz jak nisko człowiek jest w stanie zjechać do kutasa, żeby zarobić kilka groszy. Myślałem że niedobrze to ma się robić na widok przygotowywanego żarcia, zamysł spoko tylko że ku ironii najbardziej brzydzi wszystko poza nim. Sorki gimby ale mój wiek i wapniactwo nie gra tu żadnej roli - to jest po prostu słabe.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów