📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Zemsta motopizd na Halmanie
1. Napisz coś o Halmanie
2. Licz na wirtualne piwa
Halman napisał/a:
1. Napisz coś o Halmanie
Lepsze to niż byc Halmanem
mam_racje napisał/a:
Dodali pomidorów do tej jajecznicy na jego głowie.
Farbuje się na różowo, pedał jeden.
Halman napisał/a:
1. Napisz coś o Halmanie
Halman ma dupe ciasną jak po praniu.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Lepsze to niż byc Halmanem
wygrałeś... chyba że jesteś rudy, bo wtedy remis z Halmanem.
Kurwa, ja pierdole ta organizacja Tradição, Família e Propriedade jest u siebie więc się nie pierdoli w tańcu.
U nas ta organizacja działa subtelniej bo jej zbrojne ramię, czyli Ordo Iuris na razie jest
ramieniem "paragrafowym", bo gnębi ludzie za pomocą niesławnego paragrafu 196 kk.
Ale gdy już uzyska wystarczające wpływy w rządzie i służbach, Ordo Iuris powoła nową formację
porządkową z odpowiednimi uprawnieniami , coś na wzór irańskich strażników rewolucji
U nas ta organizacja działa subtelniej bo jej zbrojne ramię, czyli Ordo Iuris na razie jest
ramieniem "paragrafowym", bo gnębi ludzie za pomocą niesławnego paragrafu 196 kk.
Ale gdy już uzyska wystarczające wpływy w rządzie i służbach, Ordo Iuris powoła nową formację
porządkową z odpowiednimi uprawnieniami , coś na wzór irańskich strażników rewolucji
Plot twist: napierdalają go nie za jakąś kradzież tylko za przefarbowanie włosów na taki chujowy kolor.
Słusznie. popieram z całą stanowczością!
Słusznie. popieram z całą stanowczością!
Noże tępe, kaski ze styropianu.... Killerzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów