To ten od walenia szatana w mordę?
Ten sam
Ale dopóki nikomu krzywdy nie robią to niech nagrywają te swoje cuda. Jest się z czego pośmiać.
Ten sam
Ale dopóki nikomu krzywdy nie robią to niech nagrywają te swoje cuda. Jest się z czego pośmiać.
Ty też pierdololisz. Tak się z nich będziesz śmiał, że niedługo sam tam będziesz występował.
[ Dodano: 2024-07-07, 15:47 ]
A swoją drogą bardzo ryzykowne są seanse z tak sugestywnymi osobami, czy hipnotyzerami. Mogą te cudaki nieźle pod kopułą namieszać nie koniecznie w dobrą stronę. Tam nie ma żadnego wypędzania diabła. Jest raczej igranie z umiejętnościami, właściwościami, których być może nie będziemy potrafili kontrolować. Jeżeli jakiś gościu do ciebie podchodzi, a Ty się przewracasz, to nie znaczy, że jesteś opętany. To raczej ten człowiek ma umiejętności, którymi góruje nad Tobą i powinieneś go się wystrzegać.
Są na tym świecie rzeczy, które najstarszym fizjologom się nie śniły. Cuda zdarzają się. Są cudowne ocalenia z wypadku, ktoś wyzdrowieje z raka, komuś lekarze zrobią operację i się uda, mimo że udaje się 1:100 i to się dzieje często. Mi na przykład w tydzień zniknęły kurzajki na stopach. Walczyłem wiele lat, a one po prostu pewnego dnia zniknęły w oczach. No ale większość cudów dokonuje się bez pośrednictwa takiego jełopy.
A swoją drogą bardzo ryzykowne są seanse z tak sugestywnymi osobami, czy hipnotyzerami. Mogą te cudaki nieźle pod kopułą namieszać nie koniecznie w dobrą stronę. Tam nie ma żadnego wypędzania diabła. Jest raczej igranie z umiejętnościami, właściwościami, których być może nie będziemy potrafili kontrolować. Jeżeli jakiś gościu do ciebie podchodzi, a Ty się przewracasz, to nie znaczy, że jesteś opętany. To raczej ten człowiek ma umiejętności, którymi góruje nad Tobą i powinieneś go się wystrzegać.
O jeden co nie pierdoli.
Przecież ten przygłup co się ma za jakiegoś uzdrowiciela,szamana czy jak tam chce został już zdemaskowany, jest o tym na YT... ludzi dymał na hajs,a ta banda zindoktrynowanych przygłupów myślała,że doznali"łaski Pana"...😆To coś na modłę tych z USA..
chyba l a s k i pana, to jest plagiat fletch z chevi chase