Moc pana spłynęła na hemoroid siostry Edyty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Veni_Vidi napisał/a:
O matko bosko, a co to się staneło tam?
Dotyk nieba! Apostoł Tomasz natchnięty dłonią jezusa donoście!
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Aaltonen napisał/a:
I to jest dowód na istnienie Boga według teistycznych przygłupów - hemoroid, który zniknął…. XDDDDDDD
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
baronturbina napisał/a:
Przepraszam cię bardzo! A w jaki inny sposób hemoroid zniknął? To jest dowód na cuda pańskie!
Po prostu! Apostoł Tomasz zaczął ja ruchać w piczkę, a nie srakę, jak to było dotychczas
Veni_Vidi napisał/a:
O matko bosko, a co to się staneło tam?
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
turor napisał/a:
Nie starczy życia, żeby takiemu niedojebowi wytłumaczyć jak film nie pomógł
Wiesz co to pytanie retoryczne?
To że jesteś debilem jest niepodważalne. Ośmieszaj się dalej...
Abstrahując od filmiku, to śmieszne jest też, jakim wzmożeniem dzieciarnia na sadolu reagują na słowo hemoroid 😀
Heeemooorojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiid. Szatan rzuci na ciebie klątwę i zobaczysz przy sraniu, ile twoje prześmiewane jest warte!
przecież wszyscy stamtąd powinni trafić na obserwacje do psychiatryka, odebrać prawa wyborczcze i opiekę nad dziećmi
Myślę że napalm by ich tam oczyścił ze wszystkiego, musieli by się zebrać wszyscy co do jednego w jednym pomieszczeniu i zamknąć tak rzeby nikt nie uciekł przed oczyszczaniem napalmem 🙂
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów