📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co ma wspólnego pedał i papuga?
osrany patyk
osrany patyk
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
hemoroidy nie sa raczej zbytnio lubiane przez nikogo
przez to schorzenie nie jest mozliwy anal praktycznie bo bol jest zbyt mocny- spytac znajomego pedala, albo laske z hemoroidami
przez to schorzenie nie jest mozliwy anal praktycznie bo bol jest zbyt mocny- spytac znajomego pedala, albo laske z hemoroidami
to macie coś na deser:
rozmawia dwóch pedałów:
-mój Stefan to ma hemoroidy jak ogórki
-takie duże
-nie, takie kwaśne
rozmawia dwóch pedałów:
-mój Stefan to ma hemoroidy jak ogórki
-takie duże
-nie, takie kwaśne
hemoroidy nie sa raczej zbytnio lubiane przez nikogo
bardzo cie boli dupa z tymi hemoroidami?
@kikutnik666
Zgaduję, ze mówisz to na podstawie własnego doświadczenia...
Coraz więcej pedalstwa na tym portalu. Czy ktoś mi powie co się tutaj dzieje? Czy administracja śpi? Powinni banować konta i ip dla takich, bo zaraz ostatnia normalna strona zostanie przejęta przez gimbaze i inne niepożądane stronnictwa.
Wystarczy spojrzeć na komentarzy w temacie znajdującym się o dwa piętra wyżej(Pedalstwo na Ukrainie)
Zgaduję, ze mówisz to na podstawie własnego doświadczenia...
Coraz więcej pedalstwa na tym portalu. Czy ktoś mi powie co się tutaj dzieje? Czy administracja śpi? Powinni banować konta i ip dla takich, bo zaraz ostatnia normalna strona zostanie przejęta przez gimbaze i inne niepożądane stronnictwa.
Wystarczy spojrzeć na komentarzy w temacie znajdującym się o dwa piętra wyżej(Pedalstwo na Ukrainie)
Lipo napisał/a:
bardzo cie boli dupa z tymi hemoroidami?
obecnie nie- sa w zaniku na wskutek stosowania specjalnych masci.
w moim przypadku sa dziedziczne po czesci, a po czesci od siedzacego trybu zycia.
nie trzeba byc pedalem by ich dostac (z tego co wiem to od wzmozonego jebania w kakao co najwyzej mozna dostac wypadniecia kloaki czy tez analnej skarpety)- nawet nie wiecie ilu facetow takie cos ma, tylko sie nie przyzna a schorzenie takowe nalezy leczyc, chocby po to by mozna bylo normalnie sie wysrac. i nie ma sie czego kurwa wstydzic- choroba jak choroba, z tym ze dupna
a same hemoroidy moga powstac od siedzacego trybu pracy, zaparc, porodu, zbyt duzego wysilku fizycznego, problemow z krazeniem itd.
zreszta niedouczonych hejterow i zwyklych kretynow odsylam do wikipedii. piwa za glupote nie dostajecie.
p.s nie jestem pedalem, a tym co gowno wiedza ale sie kreuja na wyrocznie zycze hemoroidow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów