bo na miasto idę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
trebeter napisał/a:
stawiam ze jak ktos ocenial hula-hop to tez sie malo nie obsral ze smiechu
Ta, pokazali to bracia Coen w Hudsucker Proxy...
Franklina też wyśmiali w urzędzie patentowym za piorunochron, ale ci tutaj to zwykli hucpiarze, którzy chcieli naciąć kogoś na dwie bańki, albo się w telewizji pokazać... O tym jakie mają pojęcie o własnym wynalazku świadczy choćby to, że chcieli robić przyssawkę do chropowatej ściany. Jakby wymyślili coś takiego, to już by nie musieli żadnego podpieraka robić. Za samo to by niezłą kasę zarobili...
Gdyby to było składane, miało w sobie akumulator przechodzącą w porty USB, żeby można było ładować elektronikę to niektórzy byliby skłonni zapłacić kilka stówek za takie coś, zwłaszcza jeśli to było spod marki Apple.
Taki podpierak, który można włożyć do plecaka? Why not?
Taki podpierak, który można włożyć do plecaka? Why not?
na dyskotekach niech to sprzedają
Powiem tak. Pomysł generalnie do dupy, bo do niczego to nie słuzy, ale wkurwia mnie zachowanie tych buców. "Jak bedę chodził po mieście - a rzadko po nim chodzę..." No tak jebany kurwiszonie, bo masz szofera który ci liże buty żeby dostać 1000 złotych miesiecznie, albo auto prosto z salonu za 500 tysięcy. Chuje jebane. Mają w chuj pieniędzy to myślą, ze się mogą nabijać bezczelnie z ludzi którzy maja jakieś pomysły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów