bo na miasto idę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
stawiam ze jak ktos ocenial hula-hop to tez sie malo nie obsral ze smiechu
Założę się jakby patent podjebało aple sraple i zadziałał by marketing/reklama na najwyższym poziomie, to stado jablkozercow (czytaj jebanych idiotów) by stalo caly miesiac pod sklepem przed premiera.
Pomysł dobry ale za mały rozmach skurwysyny.
DR_DRE napisał/a:
Założę się jakby patent podjebało aple sraple i zadziałał by marketing/reklama na najwyższym poziomie, to stado jablkozercow (czytaj jebanych idiotów) by stalo caly miesiac pod sklepem przed premiera.
Że co? :O
@up
że gówno.
że gówno.
ciekawe do czego ro było z tymi wlascicielami iphone buheeheh to się popisałeś na bank bedziesz mial stado piw
Miałem nieprzyjemność widzieć to w TV i szkoda mi chłopaków że ich wyśmiali, chociaż rzeczywiście badziewie.
Geniusze z Mielca po prostu
Wyobrażacie sobie wychodzić z taką deską do prasowania z domu za każdym razem ?
-Kochanie pomóż mi wybrać buciki
-Nie teraz podpieram się
-Kochanie pomóż mi wybrać buciki
-Nie teraz podpieram się
różne pomysły po jaraniu przychodziły, ale widać że ci mają lepszą pamięć, lol^2
lacu napisał/a:
ciekawe do czego ro było z tymi wlascicielami iphone buheeheh to się popisałeś na bank bedziesz mial stado piw
wystarczyło by tylko logo jabłuszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów