18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Hennessey Venom GT - 1200hp
DarkBolo • 2012-07-23, 14:46
Hennessey Venom GT osiąga prędkość do 437 km na godzinę przy 1200 km. Jest to najszybsza maszyna, którą może prowadzić "przeciętny" Kowalski.

Jest moc!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Srasłkasz 2012-07-23, 21:35
Najsmutniejsze jest to, że nigdy się czymś takim nie będę mógł przejechać. ;(
Zgłoś
a................y 2012-07-23, 21:37
i nawet nie wjedziesz do miasta w polsce a co dopiero gdzies zaparkowac
Zgłoś
S................a 2012-07-23, 21:41
jaka carrera.. przecież to amerykański lotus.. i lekko jebnie przy tych koniach 400~ , bugatti supersport robi ponad 430 przy tej mocy. wg mnie porównywalny wózek do Agery r
Zgłoś
S................n 2012-07-23, 21:54 2
bubr32 napisał/a:

Pewnie na serio, więc ci odpowiem tak bez ubliżania:

hp z ang. horse power - co w tłumaczeniu na j. polski znaczy konie mechaniczne -> w skrócie KM z dużych liter. Tutaj był haczyk ale mogłeś powiązać fakty

No to ja Ci mistrzu jeszcze bardziej skomplikuję życie i też wytłumaczę bez ubliżania, że hp i KM to nie to samo, żebyś więcej takich głupot w świat nie posyłał.
Nasze polskie KM (koń mechaniczny) to metryczny koń mechaniczny, spoza układu SI, w którym moc określa się obecnie watem. W przypadku samochodów spotyka się zatem jednostkę kW, gdzie:
1 kW = 1,36 KM (PS)
Właśnie, 1 KM = 1 PS. Jest to o tyle ważne, że to właśnie tego drugiego możemy spotkać w dużej ilości publikacji i różnego rodzaju konwerterach.
ALE już 1 hp nie jest równy 1 KM. Hp to anglosaska jednostka gdzie:
1 KM (PS) = 0.9863 hp
Zgłoś
g................o 2012-07-23, 21:54
marcinm000 napisał/a:

Bez sandałów i skarpet nie wsiadaj

Obrazek

To nie przypadkiem Alex Skolnick?
Zgłoś
S................n 2012-07-23, 21:59 1
grzeczysławkolano napisał/a:

To nie przypadkiem Alex Skolnick?

Nie, to Steven Tyler (z Aerosmith) i pierwszy egzemplarz Hennessey Venoma GT z otwartym dachem wykonany na jego zamówienie.
Zgłoś
bossik21 2012-07-23, 22:02
Gość poczuł wiatr we włosach
Zgłoś
A................n 2012-07-23, 22:03
Szczerze to mi się nie podoba. Począwszy od wyglądu tak jak już wcześniej ktoś pisał połączenie Lotusa i Porsche Carrera GT, brzydkie felgi i praca silnika. Poza tym to jakiś roadster/spyder nie znam się dokładnie, ale nie lubię samochodów z dziurą w dachu.
Zgłoś
S................n 2012-07-23, 22:07 1
O jakim Wy połączeniu Lotusa z Carrerą GT pierdolicie. Bazą w całości jest Lotus Exige - zarówno z przodu jak i z tyłu. To, ze przypomina Carrerę GT to wina zwiększenia rozstawu osi. Nikt tu nie łączył, ani nie wspawywał żadnej Carrery GT - to nie warsztat u Bojara żeby bawili się w takie ulepy.
Zgłoś
g................k 2012-07-23, 22:14 2
S4jm0n

Kurwa, jak to możliwe, że widzę pierwszy raz na oczy Twoje posty i od razu mnie wkurwiłeś?
Zgłoś
paczfiko 2012-07-23, 22:16
a mi się wydaje, że przeciętny Kowalski to może prowadzić co najwyżej toyote yaris

<lol>
Zgłoś
S................n 2012-07-23, 22:24
gelek napisał/a:

S4jm0n

Kurwa, jak to możliwe, że widzę pierwszy raz na oczy Twoje posty i od razu mnie wkurwiłeś?

To przestań na nie patrzeć i spróbuj je przeczytać.
Zgłoś
g................o 2012-07-23, 22:46
S4jm0n napisał/a:

Nie, to Steven Tyler (z Aerosmith) i pierwszy egzemplarz Hennessey Venoma GT z otwartym dachem wykonany na jego zamówienie.

No tak czy siak, wiedziałem że skądś znam tego gościa
Zgłoś
=CAMEL= 2012-07-23, 23:18
Co wy kurwa do tych kowalskich macie??!!
Zgłoś
mcmt 2012-07-23, 23:28
Niby najszybszy supercar na świecie za milion dolarów a skrzynia z forda GT?
Ściema, na Nurburgringu nigdy nie testowany, bo pewnie wyważony hujowo, że wynik by ośmieszył cały projekt. Nawet jeśli wyprzedzi Veyrona o te klika km/h to trzeba pamiętać, że to jest "wydmuszka". Nie wiem czy tak ogołocony Veyron nie pojedzie nawet szybciej...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem