działaczka Solidarności min. o sytuacji w Solidarności jak i (co najlepsze) Jarosławie Kaczyńskim (od 5:40 pocisk na jarka)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ta brzydka glupia blond dziwka kolo jarka sie tylko smieje, tylko na tyle ja stac, tempa dzida.
Spory sporami, racja racją a Polska powoli obraca się w jakieś europejskie gówno
"A jeśli Polska to właśnie ta ojszczana klapa?"
"A jeśli Polska to właśnie ta ojszczana klapa?"
Ludzie mają zbyt krótką pamięć, co wielu niestety wykorzystuje. Zmienia się system oświaty na bardziej hamerykański, żeby wytworzyć więcej posłusznych idiotów, którym można wiele wmówić.
Jak ktoś czytał "Folwark Zwierzęcy" Georga Orvella, prawdopodobnie czasem widzi podobieństwo.
Bez gruntownych zmian mości Państwo będziemy mieli przejebane.
Jak ktoś czytał "Folwark Zwierzęcy" Georga Orvella, prawdopodobnie czasem widzi podobieństwo.
Bez gruntownych zmian mości Państwo będziemy mieli przejebane.
Wypieprzać durnie na onet. Ani to śmieszne ani huj wie jakie. Ostatni bastion sadistica to hard, połowa gimbusów tam nie wchodzi.
Nic dziwnego że zatrzymała tramwaje czy tam kolej w Gdańsku . Wystarczyła że pokazała się na torach i kolejarze na zawał pierdykali.
areekdee napisał/a:
Nic dziwnego że zatrzymała tramwaje czy tam kolej w Gdańsku . Wystarczyła że pokazała się na torach i kolejarze na zawał pierdykali.
No to chyba wpisałeś sobie 10 lat za dużo w profilu. Wystarczyło, że nacisnęła hamulec i pogadała z kolegami motorniczymi z pracy.
piggmej napisał/a:
Lech kaczynski ktorego mam gleboko w dupie ^^.
Lechu wjechał ci od tyłu i jeszcze się chwalisz?
Ty perwersie!
co to jest serwis polityczny?
"momencik ja teraz mówie"
ta pani powinna gotować obiad w kuchni bo wygląda że jest w tym dobra.
"momencik ja teraz mówie"
ta pani powinna gotować obiad w kuchni bo wygląda że jest w tym dobra.
Jak dla mnie to ta pani powiedziała tylko że należy zachowywać się z godnością a nie jak banda kiboli. I ona nie jest pierwsza która mówi Kaczorowi żeby przemyślał co robi; Korwin-Mikke i Wałęsa już to zrobili. Korwi zrobił to nawet bardzo kulturalnie przynajmniej jak na niego
Zrozumcie to tęgie mózgi, że jakby na prawde ta baba była wartościową kobietą i popierała słuszne idee to nie byłaby lansowana przez TVN i Gejzete Zaborczą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów