działaczka Solidarności min. o sytuacji w Solidarności jak i (co najlepsze) Jarosławie Kaczyńskim (od 5:40 pocisk na jarka)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pocisk był niesamowity, akurat się załapałem na transmisję "na żywo" w TVN 24
Jadłem obiad i się mało nie udławiłem.
Jadłem obiad i się mało nie udławiłem.
tej pani nalezy sie wieeeelki, przeogromny szacunek! ona mi dala mi wiare w to, ze w tym posranym kraju jeszcze istnieja ludzie, ktorzy nie czopkuja preziowi.
btw. mina jarkacza epicka!
btw. mina jarkacza epicka!
tak powinien zrobić każdy gdy tylko ma okazję. piwo dla pani.
jarku nie pier.... nie było cie tam
krzywonos armata na pis powinna dziennie gonić jarka i jego blądynę z polityki
krzywonos armata na pis powinna dziennie gonić jarka i jego blądynę z polityki
Pierdolą kurwa o tej Solidarności wszedzkie aż mnie szlak kurwa trafia.
ja też widziałem na żywo ;] jarusowi i jego koleżką się pory pouwierały w dupe ;]
tylko się powtarzała po kilka razy :<
ja też bym się chyba obsrał przed takim tłumem ważniaków:<
tylko się powtarzała po kilka razy :<
ja też bym się chyba obsrał przed takim tłumem ważniaków:<
Piękny, siarczysty policzek dla bufonady Jarka. Obawiam się jednak, że ten facet niewiele zrozumiał z tego, co zostało powiedziane. Jedno jest pewne, że Pani Krzywonos od dziś ma u Kaczora p r z e je b a n e!
ale przy jarku przydupasy siedzą, ja pier....
Tak wywalczyła że przenieśliśmy stolicę z Moskwy do Brukseli. Mówią o wolności i o solidarności, i innych pięknych hasełkach, mówią to związki zawodowe które z założenia służą dla nierobów. Jedni socjaliści kłócą się z innymi socjalistami. Jednych i drugich powinno się dokładnie kopnąć w dupę i wrócić do normalnego świata gdzie ludzie mogą decydować sami o swoim życiu co chcą jeść palić pić i pracować.
pocisk to ja mam z debili, którzy dają się robić w konia przez PO
A baba ma wściekliznę macicy.
A baba ma wściekliznę macicy.
Ona za to niszczy godność kobiet i po części wieprzów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów