W dzisiejszym meczy Heung-min Son w pełnynm biegu tak niefortunnie wjechał w nogę Gomesa, że ta nie wytrzymała...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na pewno nie celowo.
Czekam na dokładniejsze nagranie. Posiada ktoś?
Czekam na dokładniejsze nagranie. Posiada ktoś?
UP + 1 pierdolnij się w łeb.
I kurwa zastanawiam się, czy coś z tym prawnie nie zrobić idioto.
nóżka złamana u piłkarzyny? ojejku..... leć z tym do mamusi a nie tutaj...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
prawnie to ty możesz sobie marszczyć freda w chacie, pozdro
Marszczenie freda na chacie nie podlega pod jakąkolwiek jurysdykcję ziemską.... pozdro.
Wiechal jak w budyń
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To się kurwa zastanawiaj dalej. Ludzie twego pokroju zgłoszą do phokuatuhy, że ktoś nazwał papora pedałem, a jak kogoś zarżną w biały dzień na ulicy to będą udawać, że nic nie widzieli. A idź, idź, naskarż, że nazwałem papaja pedałem. Jan Paweł Drugi zajebał mi szlugi, Jan Paweł Trzeci jebał małe dzieci, a Jan Paweł Czwarty odbyt miał rozwarty. Phokuatuha już się tym zajęła
wiadomosci.wp.pl/jana-pawla-ii-mozna-obrazac-zaskakujaca-decyzja-proku...
Papaj nie jest obiektem kultu, więc chuj mi ktoś może zrobić. Z resztą od kilkunastu lat jest mieszany z błotem w internecie i nikt za to nawet grzywny nie dostał. O to, że został znieważony musiałby zgłosić sam Karol Wojtyła, a ten nie jest żadną tajemnicą, że od 14 lat zapadł się pod ziemię i się nie odzywa .
A teraz, by cię bardziej szczypała dupka, proszę bardzo:
@radek225
Ło panie, to Cię teraz katolstwo i inni wyznawcy patrona pedof... znaczy, wyznawcy JPII zjadą
Ło panie, to Cię teraz katolstwo i inni wyznawcy patrona pedof... znaczy, wyznawcy JPII zjadą
@up - i o to chodzi . Zauważ, że każda religia ociera się o pedofilię. Allahu Snackbar jak brał za żonę swoją kobietę, to dziś chodziłaby ona do zerówki, bo miała raptem 6 lat. Kieckowate klechostwo posuwało nieletnich od zarania chrześcijaństwa. A papor może nie jebał nigdy żadnego dziecka, ale jawnie przymykał na to oczy.
radek225 napisał/a:
by cię bardziej szczypała dupka...
A gdzie ja zasugerowałem, że chodzi o JPII??? Widzisz... jesteś strasznie uprzedzony debilu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów