Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamy listę podludzi:
żmij (Siriuz), matisdziku, wojtekpwse, doopa, HILL33, pazuzu, d-_-bE.Prigozhin61, bercisko, Lisi, vengo, tars, Adik121, Emde76, Rosolek, sidx90, hitmeme, djted, lukasm, Gruchenfuhrer, Roskosmos, Pentagram1996, 46michu46, Obcy_88, Skrzek007, arek1995s, bishfinger, Antoni79, kiziorish, Manolito666, Kontotylkonaharda, MartweMurzyńskiePłody, KraQs1983, TNF, maki1981, XjkkZ, l0u, Roman123, Wojtaswp11, rafiu, jigoku, 176EFILIPI01, tomekb25, buszta2, Doktor511
Wszystkim wam wielki islamski huj w żopę. ("Żopę" byście zrozumieli bo większość to także onuce.)
26% nagród nobla w dziedzinach ścisłych (tzn. nie licząc literackiej, tzw. "pokojowa" nie jest nawet noblem), żydzi stanowią mniej niż dwa promile ludzkości. Zaś kozojebskich noblistów było 4, licząc współnagrodzonych oraz ahmadijczyków których zarówno szyici jak i sunnici nie uważają za muzułmanów.
To by było na tyle jeśli chodzi o uznanie kozojebców za istoty ludzkie. I to nie jest sprawa rasy (dowód: np. pakistańcy a hindusi), problemem jest tylko i wyłącznie islam.
Persowie mają za sobą tysiąclecia cywilizacji, od czasu do czasu zdarzają im się przebłyski kiedy mają wyjebane na islam.
Jeśli ajatollah przegnie i pejsaci zrobią z nimi porządek, według mnie persowie nie będą potrzebować więcej niż kilku miesięcy aby być krajem nie gorszym niż Polska. Bo mądrych ludzi tam nie brak, po prostu meczetowi trzymają ich pod butem. To nie jest kraj arabski itp.
Zamiast iść do Kościoła, pospacerować z rodziną, popiknikować, to Ty jakieś listy robiłaś?
Mamy listę podludzi:
Na twojej niekoszernej liście znalazł się nawet jeden etatowy lewacki odpad Nawet 0dbyt i dmytro1234 nie bronią żydków tak jak ty. To, że musiałaś prosić jakiegoś mongoła, by wpłacił za ciebie pieniądze, mówi wszystko, aj waj
Teraz ten sam schemat. NATO zajęło cały basen Morza Bałtyckiego. Czy w smak to ruskim, że ich enklawa została odcięta przez wrogie kraje? My wyrąbaliśmy sobie korytarz w mierzei, ruskie są też prowokowane do wyrąbania korytarza-lądowego. Obwód Kaliningracki ma spory potencjał gospodarczy i militarny. Połączenie z Białorusią dużo by im ułatwiło życie. Z tym że Polski wschodniej do linii Wisły bronimy sami. Cenny sprzęt ewakuowano by. Bez szans. Ruskie Wisły by nie przekraczały. Pachnie to kolejnym rozbiorem Polski. My dla zachodu jesteśmy tylko kolonią, ujadającym kundelkiem. Rosja jest dla nich partnerem. Jakże Niemcom i Francji usprawniłoby biznesy, gdyby od Rosji oddzielało ich kadłubkowe państwo polskie, zdominowane przez Niemców. Pół miliona żołnierzy to żadna strata, to statystyka. W dwa lata zostałoby z nas mniej niż z Ukrainy.
A idź Pan w chu.. z takimi predykcjami, ja mieszkam 250m od Wisły w południowym Krakowie to znaczy, że miałbym być po stronie onucowej!
Najgorsze jest to że z takimi zjeb... na szczytach wszystko jest możliwe i ten scenariusz choć mam nadzieję że się nie ziści nie jest kiedyś wcale nie możliwy do zrealizowania. Kto wie co im tam we łbach siedzi
A ty w cerkwi byłeś? Zaś lista sama się zrobiła, wystarczyło copy+paste.Zamiast iść do Kościoła, pospacerować z rodziną, popiknikować, to Ty jakieś listy robiłaś?
Nie podaję danych przez które można mnie łatwo zidentyfikować. Ten kumpel który zrobił wpłatę jest mi dość odległy (bo od bliskiego znajomka droga byłaby krótka), jednak na mongoła nie wygląda. Zakładam że czysty polak.To, że musiałaś prosić jakiegoś mongoła, by wpłacił za ciebie pieniądze, mówi wszystko, aj waj
Jedno masz pewne; za bardzo już nie zgłupiejesz. Nie da się
Możesz mi wyjaśnić, co Twoim zdaniem mam wspólnego z kolegą Siriuzem?
żmij (Siriuz)
Mamy listę podludzi:
Trochę mi się przykro zrobiło, że się nie załapałem
Chyba muszę bardziej okazywać swój antysemityzm.
Ćwicz, staraj się, awansujesz
Ta tępa dzida nie rozumie, że jeśli żydki i szwaby na nas narzekają, to znaczy, że zmierzamy we właściwym kierunku.
Konta różne, osoba za klawiaturą ta sama.Możesz mi wyjaśnić, co Twoim zdaniem mam wspólnego z kolegą Siriuzem?
I tu jest przykład kogoś ze zjebanymi poglądami który przynajmniej jest śmieszny i z kim rzeczowa dyskusja jest możliwa. Zaś ty, Siriuz, kiedy piszesz według wytycznych firmy, jesteś czystym bezużytecznym ścierwem. I jakkolwiek potrafisz pisać z sensem, z tej umiejętności nie korzystasz.Trochę mi się przykro zrobiło, że się nie załapałem
Chyba muszę bardziej okazywać swój antysemityzm.
Konta różne, osoba za klawiaturą ta sama.
Zgłoś administracji. Multikonta są zakazane
I jak to udowodnić? Macie dobrze rozwiniętą technologię w tym zakresie.Zgłoś administracji. Multikonta są zakazane
I jak to udowodnić? Macie dobrze rozwiniętą technologię w tym zakresie.
"Macie"? My? Czyli kto? Ja i Siriuz mamy technologię?
"Wy" jako firma. Do "ty i Siriuz" bym użyła liczby pojedyńczej. Ale nie jesteś jedynym pracownikiem, to duża korporacja."Macie"? My? Czyli kto? Ja i Siriuz mamy technologię?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów