📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Mógłby być moim nadwornym błaznem. Zastąpiłby na tym miejscu handlowca z firmy w której pracuję, bo ten mi się już znudził...
facebook.com/pages/Astronomical/138415346331892?fref=ts
Virdos napisał/a:
Czego się nie zrobi dla sławy i pieniędzy. Tylko dla kogo ta kasa skoro koleś na bank jest bezpłodny.
Tak. I ma dwójkę dzieci...
"Knoxville wziął ślub 15 maja 1995 roku z Melanią. W 1996 urodziła im się córka Madison. piersiowej. W 2007 r. rozwiódł się z Melanią.
Obecnie jest w związku z Naomi Nelson. W 2009 r. urodził im się syn Rocko Akira Clapp."
mnie najbardziej cieszy jak się cieszą ze swego debilstwa heheh
Już się do Jackassowców nie przypierdalajcie co poniektórzy. Jak się jest gównianym aktorem, a nic innego nie potrafi się robić w życiu to trzeba się tej roboty trzymać. Do porządnych filmów i tak nie dostaną angażu, więc muszą z siebie robić idiotów, a my możemy się z nich pośmiać.
Jackass, Viva la bam, Wildboyz... Najlepsze programy jakie kiedyś leciały na MTV
"Knoxville wziął ślub 15 maja 1995 roku z Melanią. W 1996 urodziła im się córka Madison. piersiowej. W 2007 r. rozwiódł się z Melanią.
Obecnie jest w związku z Naomi Nelson. W 2009 r. urodził im się syn Rocko Akira Clapp."
Prasa... kłamie... jebana żydomasoneria i banda UBeków!
3. Wypierdalać.
Jackass to kaskaderzy udajacy idiotow. Wszystkie ich podrobki to idioci udajacy kaskaderow...
Johny Knoxville ma styl
Johny Knoxville ma styl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów