📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Jezusie jakie on ma jądra, ale bym je chapał, ooomnomnom"
DoubleBorger napisał/a:
"Jezusie jakie on ma jądra, ale bym je chapał, ooomnomnom"
Masz rozdwojenie jaźni że cytujesz sam siebie?
@100Burned
na tym forum większość z nas ma rozdwojenie jaźni, wieloosobowość, schizofrenie i jakieś tam turrety }{)
na tym forum większość z nas ma rozdwojenie jaźni, wieloosobowość, schizofrenie i jakieś tam turrety }{)
Jesęł exertełę. Największa wina zafajdanych turystów. w naturalnych ciemnościach bawół by sie nie dał bo cokolwiek by widział, czół i nie byłby ogłupiony ostrym światłem. Jebać turystów z japonii i chin!
A to podła hiena, chce zjeść coś i nie umrzeć z głodu. Nie to co lewki, one się umawiają z ofiarą która i tak chce odejść z tego świata i przed wszystkim podają jej silne dragi, które sprawiają, że te ostatnie chwile jej życia są jej najlepszy, o tak!
Wełzew napisał/a:
@100Burned
Siedzenie w piwnicy robi swoje
O kurwa, za same jaja.
Jak mi ktoś pierdoli, że zwierzęta są lepsze od ludzi, to odsyłam go z radością do takich właśnie materiałów.
100Burned napisał/a:
Masz rozdwojenie jaźni że cytujesz sam siebie?
Skądbyże, Twoja mama nosem klikała
Mogła też kliknąć zamianę mowy na tekst
DoubleBorger napisał/a:
Skądbyże, Twoja mama nosem klikała
Mogła też kliknąć zamianę mowy na tekst
Moja mama nie zadaje się z pedałami także pudło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów