Ja jebłem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
koperfild kurwa
"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
chujowo, że pusta
Tak sie przestraszył spływu że spierdolił z trumny
Widać nie miał monety dla przewoźnika przez stynks i go wyrzucił z pokładu
Kurwa... Przypomniało mi to jak kiedyś jeżdżąc autobusem podczas wyjazdu zawsze mi to w słuchawkach leciało.
Wyobraźcie to sobie: autobus wyjeżdża poza teren miasta i słyszysz "I'm on the HIGHWAY TO HELL", codziennie. Może napędzić stracha zwłaszcza po obejrzeniu Oszukać Przeznaczenie 2 (eng, Final Destination 2).
Wyobraźcie to sobie: autobus wyjeżdża poza teren miasta i słyszysz "I'm on the HIGHWAY TO HELL", codziennie. Może napędzić stracha zwłaszcza po obejrzeniu Oszukać Przeznaczenie 2 (eng, Final Destination 2).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów