📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Dożyliśmy niesamowicie pojebanych czasów...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Dożyliśmy niesamowicie pojebanych czasów...
Nie zgadzam się z tą hipotezą. Po prostu w naszych czasach istnieje coś takiego jak przenośny aparat/kamera i sieć społecznościowa pozwalająca przekazywać takie materiały.
Czyli raz łatwiej uwiecznić, dwa łatwiej opublikować.
Kiedyś takie nieuwiecznione historie mieszały się z urban legends i tym samym nikt nie traktował tego na poważnie.
Obrazek
Skąd pomysł, że ciotaciota się myje?
Masz piwko za opis, hultaju
voidinfinity napisał/a:
Nie zgadzam się z tą hipotezą. Po prostu w naszych czasach istnieje coś takiego jak przenośny aparat/kamera i sieć społecznościowa pozwalająca przekazywać takie materiały.
Czyli raz łatwiej uwiecznić, dwa łatwiej opublikować.
Kiedyś takie nieuwiecznione historie mieszały się z urban legends i tym samym nikt nie traktował tego na poważnie.
widzisz velture i znów pierdolisz głupoty.
@voidinfinity
No i właśnie. Czasy są tak popierdolone że jeden popierdoleniec myje dupę wodą z hydrantu, inny popierdoleniec z telefonem to nagrywa i publikuje a później my popierdoleni oglądamy to na jakiejś popierdolonej stronie internetowej. Velture ma rację, popierdolone czasy jak nic.
No i właśnie. Czasy są tak popierdolone że jeden popierdoleniec myje dupę wodą z hydrantu, inny popierdoleniec z telefonem to nagrywa i publikuje a później my popierdoleni oglądamy to na jakiejś popierdolonej stronie internetowej. Velture ma rację, popierdolone czasy jak nic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów