Londonistan, Emiraty Brytyjskie
Londonistan, Emiraty Brytyjskie
nie moge sie doczekać tego ubogacenia herr tfusk i narodzie, coś za nas wszystkich to wybrał!!!! dziękujemy wam z całego serca, głupcy..
Ale to jebaćpisy wybrały Tuska, a jak by co, to pierwsze beda spierdalać z Polski przed ubogaceniem... tak będzie.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Ale to jebaćpisy wybrały Tuska, a jak by co, to pierwsze beda spierdalać z Polski przed ubogaceniem... tak będzie.
Tak naprawde nie bardzo juz jest gdzie uciekac przed ciemnymi pojebami, no chyba ze do kacapow ale to marna alternatywa...
nie moge sie doczekać tego ubogacenia herr tfusk i narodzie, coś za nas wszystkich to wybrał!!!! dziękujemy wam z całego serca, głupcy..
no tak, bo lepiej byc ubogacanym przez ukrów i put-ina
Tak naprawde nie bardzo juz jest gdzie uciekac przed ciemnymi pojebami, no chyba ze do kacapow ale to marna alternatywa...
smoluchy I kacapy to jedno I to samo wiec chyba chujnia troche jeśli chodzi o europe.
no tak, bo lepiej byc ubogacanym przez ukrów i put-ina
Zostaw Kacu63. On lubi brudne wschodnie kutasy.
nie wiem, czy jesteś ślepy, czy niedojebany, ale w ciągu ostatniego roku, dwóch do polski wjechało tyle ciemnego, że widać ich na każdym kroku, na ulicach, i w sklepach! w kilkunasto-kilkudziesięciotysięcnym mieście można było zobaczyć egzotyka co najwyżej w kebabie, teraz ich od chuja, gdzie sie nie obejrzę to beżowy! powiadasz, że za to też jest odpowiedzialny tuski?
smoluchy I kacapy to jedno I to samo wiec chyba chujnia troche jeśli chodzi o europe.
nie zgodzę się! kacapa da się ucywilizować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów