📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Przecież mocz jest dobrym aseptykiem, to o co chodzi?
Juzwa napisał/a:
Przecież mocz jest dobrym aseptykiem, to o co chodzi?
Ja tam wole mydło, ale jak ktoś lubi...
nwonigers napisał/a:
o co chodzi tym srakom z opuszczaniem deski, bo tego do chuja nie rozumiem
Chyba o to, że tak ciężko jest opuścić deskę, zwłaszcza w porównaniu z jej podniesieniem. My faceci musimy się tylko schylić i podnieść deskę, a baby muszą się namordować, żeby lekko pchnąć deskę, by ta sama opadła. Ale mogę się mylić
Kolega dłużej pożyje to może zrozumie o co chodzi...
tambus1111 napisał/a:
jest nawet dieta moczowa ! mocz jest dobry hmm zbieram zamówienia jak by co ??
polecam
Pisz na pw moge Ci butelke dziennie sprzedać za dobrą cenę.
Pickus napisał/a:
Steve O się stoczył...
Przeciwnie, trzyma swój pojebany poziom i piwo dla niego
Nine, ten, never sleep again.
Amerykańce mają kretyńską tradycję zostawiania otwartej ubikacji i sztucznie nakręcaną przez sitkomy wojnę między facetami i kobietami o podniesienie/opuszczenie deski... Ciekawe że nie wpadli na to do czego służy klapa...
Jeśli ubikacja jest zamknięta to kobieta sobie podnosi klapę a facet albo klapę razem z deską do siedzenia (1) albo samą klapę (2) po skończeniu zamykają ubikacje i problem z głowy...
Jeśli ubikacja jest zamknięta to kobieta sobie podnosi klapę a facet albo klapę razem z deską do siedzenia (1) albo samą klapę (2) po skończeniu zamykają ubikacje i problem z głowy...
Henboh napisał/a:
Chyba o to, że tak ciężko jest opuścić deskę, zwłaszcza w porównaniu z jej podniesieniem. My faceci musimy się tylko schylić i podnieść deskę, a baby muszą się namordować, żeby lekko pchnąć deskę, by ta sama opadła. Ale mogę się mylić
Chodzi o to, żeby obie deski były opuszczone zanim jeszcze spuści się wodę i tak pozostały.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów