inne ujęcie
inne ujęcie
Wyprzedzal motoauto I szutr zrobil swoje. Ladnie poszedl bokiem, ale kurwa ja nie moge skumac po huj oni tam tak trabia? Przeciez slyszac 3 klaksony na sekunde I tak juz nikt na nie nie reaguje?
Myślę, że to klaksony nie z nagrania, tylko zza pleców nagrywającego monitor. A nawet gdyby były z nagrania, to w krainie gównem płynącej dźwięk klaksonu jest słyszalny 24 godziny na dobę. Każdy kierowca trąbi bez powodu 90% czasu swojej podróży, więc nic dziwnego, że nikt się nie obejrzał. Poza tym dźwięk ten mógł dodatkowo zagłuszyć dźwięk silnika i pisk opon.
Powiedzeniem Sadola jest "Za cycki zawsze piwo", czy tam "Są cycki - jest piwo". Ja bym dołożył drugie powiedzenie: "Za krzywdę hindusa zawsze piwo".
Podczas dynamicznej jazdy samochodem, kiedy adrenalina sięgała zenitu, nieszczęśliwy wypadek miał miejsce. W trakcie driftu samochód wpadł w niekontrolowany poślizg i nieoczekiwanie potrącił trzy przypadkowe osoby, co spowodowało okropną tragedię. Wszystko działo się niezwykle szybko, nie pozostawiając czasu na jakiekolwiek reakcje. Ta tragiczna sytuacja przypomina nam o niebezpieczeństwach, które mogą wystąpić nawet w najbardziej ekscytujących i dynamicznych chwilach, prowadząc do straty i smutku.
inne ujęcie
Daj se spokój, nie idzie ci z tymi opisami.
Daj se spokój, nie idzie ci z tymi opisami.
Mi tam taki opis pasuje dużo bardziej niż nieśmieszne, apatyczne, chamskie, glupie zarty których tutaj w komentarzach jest mnóstwo
Velture, Ty sam to piszesz? W sumie to żaden komentarz nie jest potrzebny do takiego filmiku.
Hehahhuhu Venture zaczyna pierdolić jak fantastico.
Myślę, że to klaksony nie z nagrania, tylko zza pleców nagrywającego monitor. A nawet gdyby były z nagrania, to w krainie gównem płynącej dźwięk klaksonu jest słyszalny 24 godziny na dobę. Każdy kierowca trąbi bez powodu 90% czasu swojej podróży, więc nic dziwnego, że nikt się nie obejrzał. Poza tym dźwięk ten mógł dodatkowo zagłuszyć dźwięk silnika i pisk opon.
Powiedzeniem Sadola jest "Za cycki zawsze piwo", czy tam "Są cycki - jest piwo". Ja bym dołożył drugie powiedzenie: "Za krzywdę hindusa zawsze piwo".
Dokładnie, byłem tam i rzeczywiście oni trąbią bez sensu cały czas, w myśl zasady-daj brudasowi trąbkę to będzie trąbił.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów