📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To ten ich sławny program lotów kosmicznych ?
Czy istnieje głupsza nacja od hindusów na naszej planecie? Pytam serio. Nawet niepiśmienne dzieci negroidów z chatki z gówna w Afryce nie są tak głupie i pozbawione instynktu samozachowawczego. A tu kurwa stare chłopy, jakaś cywilizacja do nich dotarła, a głupsi niż 4-latki w Europie.
- Barid, podpalmy motocykl!
- Aaaaale zajebisty pomysł, nagramy zajebistego pizdoka! Rashid, leć po benzynę, nagrywamy indyjskiego Ghost Ridera! Tylko z racji tego, że jesteśmy w indiach to zamiast głowę, podpalimy niemytą dupę!
- Ale super pomysł! Co się może pójść nie tak?
Tępe, jebane brudasy.
- Barid, podpalmy motocykl!
- Aaaaale zajebisty pomysł, nagramy zajebistego pizdoka! Rashid, leć po benzynę, nagrywamy indyjskiego Ghost Ridera! Tylko z racji tego, że jesteśmy w indiach to zamiast głowę, podpalimy niemytą dupę!
- Ale super pomysł! Co się może pójść nie tak?
Tępe, jebane brudasy.
za mało świąt mają ja ich kocham za te wybryki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów