18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
silwerbalk 2024-08-10, 12:46 23
Zgwałcili żonę i córkę i teraz rzucają w niego kamieniami ..... Pokojowy islam ....
Zgłoś
wojtas09999 2024-08-10, 12:58 1
Czy tylko mi to wygląda jak pływająca kaczka a opis nie jest zgodny z tym co się dzieje
Zgłoś
Lololoney 2024-08-10, 12:59 1
silwerbalk napisał/a:

Pokojowy

Punkt widzenia zależy... wiadomo...

Jeśli ktoś Ci powie, że dąży do tego by zapanował "pokój" dokonując czynów niekoniecznie zgodnych z Twoimi zasadami moralnymi/etycznymi, nie oznacza, że kłamie, czy perfidnie pogrywa pod publiczkę... Po prostu słowo się zgadza, ale jego definicje już nie..
Zgłoś
silwerbalk 2024-08-10, 13:04 12
Lololoney napisał/a:

Punkt widzenia zależy... wiadomo...
Jeśli ktoś Ci powie, że dąży do tego by zapanował "pokój" dokonując czynów niekoniecznie zgodnych z Twoimi zasadami moralnymi/etycznymi, nie oznacza, że kłamie, czy perfidnie pogrywa pod publiczkę... Po prostu słowo się zgadza, ale jego definicje już nie..

Tylko że nawet w krajach gdzie jest 100 procent islam to się napierdalają między sobą to o jakim pokoju mówimy ? Bo twój Allach nie jest moja Allach bo to nie jest zgodne z moim Koranem
Zgłoś
Lololoney 2024-08-10, 13:14 2
silwerbalk napisał/a:

napierdalają między sobą

We wszystkim co wymyślił człowiek, najsłabszym ogniwem jest on sam...
A w Europie nie mieliśmy wojen na tym tle, po rozłamach?
Ale to już inna kwestia...
Zgłoś
ibrahim 2024-08-10, 13:19 1
A wy pretensje do rzydów macie.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-08-10, 13:28 3
Albo trzeba ich rozdzielić, albo jedną stronę wybić.
Albo wszystkich....
Zgłoś
tomnbb 2024-08-10, 13:31 2
Przecież jego zabije wejście do tej wody....
Zgłoś
Juzwa 2024-08-10, 13:51 1
@up Jego?! Przecież on na co dzień ma taką wodę do mycia, picia i gotowania.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
ProVVe 2024-08-10, 14:39 6
Juzwa napisał/a:

@up Jego?! Przecież on na co dzień ma taką wodę do mycia, picia i gotowania.

No nie wiem, nie wiem. Pamietasz tego pajaca co sobie szklaneczkę z Gangesu strzelił, żeby udowodnić światu jak się myli? . Muslimy tam są w jednym regionie koło pakistanu w sile. Chyba kibicuje hindusom bo są u siebie, ale to takie same gwałcące gnojki jak kozojebcy. Tyle że nie robią samobójczych wjazdów komuś w kraju.

Ola gringo
Zgłoś
Juzwa 2024-08-10, 14:43 2
Nie kojarzę gościa pijącego wodę z Gangesu. Ale skoro wypił i ŻYJE (?) to mam rację. Jak odpalił, to jakże mi przykro...

Zgłoś
ProVVe 2024-08-10, 14:48 1
Juzwa napisał/a:

Nie kojarzę gościa pijącego wodę z Gangesu. Ale skoro wypił i ŻYJE (?) to mam rację. Jak odpalił, to jakże mi przykro...

Ledwo go odratowali jakis polityk tego ich brudnostanu przed kamerami świrował z ta "nałęczowianka"

Ola gringo
Zgłoś
Juzwa 2024-08-10, 14:51 2
Dobre. Ostatnio chyba jakaś cipa pływała w Sekwanie, żeby udowodnić czystość wody. Coś mi się obiło o uszy, że jakiś zawodnik się tą wodą zatruł. Ale może on jest akurat jakiś chorowity buc?

Zgłoś
PabloSkills 2024-08-10, 15:03 3
Grają w statki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów