18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Angel 2018-07-11, 14:07
Zimno im było to się przykryli a jakiś chuj musi ich odkrywać. Teraz pewnie katarku dostaną
Zgłoś
x................s 2018-07-11, 14:32 1
zawsze to jakaś odskocznia od seksu z matka albo siostra
Zgłoś
banerr 2018-07-11, 14:39
Wycisnęli z nich wszystkie soki.
Zgłoś
matek87 2018-07-11, 14:54 7
Nagrywane plackiem naan
Zgłoś
nowynick 2018-07-11, 15:01
No i po co im była ta cała mechanizacja?
Zgłoś
maniekboy 2018-07-11, 15:45
wielkie mi halo. bardziej martwi sie od tego nie zrobili
Zgłoś
voyagerkg1 2018-07-11, 15:45
HE sadole ..mogli ich już od razu zakopać,linkę stalową za koło zaczepić i wytrząść resztki mogli . Piwo
Zgłoś
traf 2018-07-11, 15:59
najwazniejsze że traktor zdatny do użytku więc pewnie za jakiś czas znowu kogos przygniecie
Zgłoś
Diggerx 2018-07-11, 19:50
tak traktor to kilka osób ręcznie przewróci...
Zgłoś
Miruu 2018-07-12, 8:16
Traktor pobrudzony hindusem
Zgłoś
MadDave 2018-07-12, 11:23 3
Przejebane. Leżysz pod ciągnikiem, dogorywasz ale słyszysz że Farruk z Amidem lecą ci na "pomoc" i już czujesz że znowu coś pójdzie nie tak.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
realign 2018-07-12, 11:40
Jak można tak spać, mnie już by ten hałas obudził.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów