📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie poszło, że się puszcza, bo tam u nich baba z chłopu w samochodzie to jak anal.
Wygląda jakby ojciec córe napierdalał.
Wygląda jakby ojciec córe napierdalał.
Szyba była niewinna, a najgorzej ucierpiała.
Pewnie jak zwykle....o gówno
SławomirS napisał/a:
Pewnie jak zwykle....o gówno
Też tak myślę, zapewne robi najlepsze w panierce i sosie rozwolnieniowym w okolicy, tam taka baba to skarb
Pewnie stary nie zdzierżył, że się Aisza puszcza w aucie z kurczakiem na masce, tymczasem sam podjechał pedalskim SUVikiem. Swoją drogą kurak w Indiach? Ciekawe.
kruszymordziec napisał/a:
Też tak myślę, zapewne robi najlepsze w panierce i sosie rozwolnieniowym w okolicy, tam taka baba to skarb
Gorzej. Jeden drugiemu sprzątną podwórek z fekaliów. Niesnaski sąsiedzkie.
Mi się wydaje, że to mógł być mąż tej Pani
Octavia w brudasowie zaskoczyła mnie bardziej niż te ich tarło
Bul_od_bytu napisał/a:
Octavia w brudasowie zaskoczyła mnie bardziej niż te ich tarło
Jak dla mnie to jest Rapid a nie Octavia
Tam jest jakaś tradycja, że za przewinienia męża napierdala się żone? Czy to raczej kara za bolca na boku?
zrobiła curry bez curry??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów