Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na pływające i tonące.
95% plastiku w oceanach pochodzi z 10 rzek. 8 z nich jest w Azji, 2 ww Afryce.
Tyle w temacie.
powinny im takie kary dopierdalac zeby jeszcze bardziej glodni chodzili, jebane smierdzace gowna.
Powinni ale nie zrobią bo uuuuu rasizm i biały prviilage imperialista znowu karze biednego bogu ducha winnego pajeta albo bruce lee.....a oni są tacy biedni. Że kurwa organizjują sobie loty na księżyc i wysyłają sondy..... Ale są biedni a syf to wina białych.... Bo to biały wymyślił plastic..... Zagazować ich w pizdu VX...
Ja pierdole,przez tych zacofanych i nie myslacych brudasow oceany wkrotce zmieniaja sie w sciek,my choc probujemy cos robic z odpadami. I nas zmuszaja bysmy sie kłaniali przed nimi albo traktowali jako rownych sobie,nigdy nie bedzie rownosci ,chocby lewaki sie zesrali.
Człowieku, gdyby cała azja miała takie normy jak europa, połowa mnie syfu odtak
A ekolodzy to banda darmozjadów. Zamiast zapierdalać po lasach z patykiem, wolą wymyślać debilizmy w rodzaju CO2 i łoić kasę.
NIEMA ANI JEDNEGO dowodu, że CO2 jest przyczyną czegokolwiek, poza wzmożoną aktywnością roślin.
Ale to jest biznes, biznes z którego napędza się takie portale okultystyczne o klimatach, gdzie opowiadają stery bajek, bez jakichkolwiek dowodów, a potem linkują je krzyżowo.
My się martwimy o klimat matke nature ekosystem jebią nam kary CO2 limity itp.... A hindusi i chinczycy jak praktycznie cała azja ma na to wyjebane tylko wszystko leci do oceanu.... Dla tego uważam że powinniśmy indie i new delhi potraktować bronią chemiczną bądz biologiczną dla uratowania naszej planety.... I naszych dzieci...
Nie no, masz rację stary, ale siebie książką do gramatyki potraktuj, zanim zaczniesz się pocić nad klawiaturą.
My się martwimy o klimat matke nature ekosystem jebią nam kary CO2 limity itp.... A hindusi i chinczycy jak praktycznie cała azja ma na to wyjebane tylko wszystko leci do oceanu.... Dla tego uważam że powinniśmy indie i new delhi potraktować bronią chemiczną bądz biologiczną dla uratowania naszej planety.... I naszych dzieci...
Wysłać wszystkich ekooszołomów niech walczą tam gdzie powinni ale właśnie ale czy oni walczą z troski o planetę czy na zlecenie...?!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów