18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
luki121-89 2019-12-09, 18:38 57
Ja pierdole,przez tych zacofanych i nie myslacych brudasow oceany wkrotce zmieniaja sie w sciek,my choc probujemy cos robic z odpadami. I nas zmuszaja bysmy sie kłaniali przed nimi albo traktowali jako rownych sobie,nigdy nie bedzie rownosci ,chocby lewaki sie zesrali.
Zgłoś
Halman 2019-12-09, 18:42 2
luki121-89 napisał/a:

Ja pierdole,przez tych zacofanych i nie myslacych brudasow oceany wkrotce zmieniaja sie w sciek,my choc probujemy cos robic z odpadami. I nas zmuszaja bysmy sie kłaniali przed nimi albo traktowali jako rownych sobie,nigdy nie bedzie rownosci ,chocby lewaki sie zesrali.

jak sobie pozwolisz to takiego czarnucha w rękę będziesz całować bo jak nie to pójdziesz siedzieć za nietolerancję...
Zgłoś
Lolekmko11 2019-12-09, 18:46 3
Hał dyriut
Zgłoś
bbkacprzyk 2019-12-09, 18:57 7
Ja pierdole a ja sie martwilem ze mi sie worek z papieem do mieszanego kontenera wrzucił
Zgłoś
phrontch 2019-12-09, 19:03 27
Przepraszam, co na to Greta i inni zieloni terroryści?
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-09, 19:03 80
My się martwimy o klimat matke nature ekosystem jebią nam kary CO2 limity itp.... A hindusi i chinczycy jak praktycznie cała azja ma na to wyjebane tylko wszystko leci do oceanu.... Dla tego uważam że powinniśmy indie i new delhi potraktować bronią chemiczną bądz biologiczną dla uratowania naszej planety.... I naszych dzieci...
Zgłoś
slepakk 2019-12-09, 19:15 3
Że też musimy dzielić planetę z takim brudem. Nawet zaoranie tego nic nie da. Pozdrowienia dla Grety
Zgłoś
k................1 2019-12-09, 19:18 8
wyślijcie to tej zjebane gówniarze grecie pewnie się zesra jak obejrzy wyjebane mam na ekozjebów stary jestem w dupie mam smog i inne eko pierdolenie jebcie się wszyscy staram się palić jak najwięcej opon w piecu jest tanio i wydajnie
Zgłoś
donkapusta 2019-12-09, 19:24
Wysyłają do Pakistanu.
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-09, 19:25 11
slepakk napisał/a:

Że też musimy dzielić planetę z takim brudem. Nawet zaoranie tego nic nie da. Pozdrowienia dla Grety

Do nas się odpierdalają wszyscy że syf bo biały człowiek... Zobaczcie co uczyniliście z naszą matką ziemią naszą planetą.!!! Tylko jakoś cała europa zachodnia segreguje śmieci inwestuje w źródła odnawialnej energi... Nawet takie zakały jak my.... I co i chujów sto jak 2/3 brudu jest od azjatów i hindusów.... Mówie wam potraktójmy ich gazem VX w ogormnych ilościach albo zmodyfikowaną pałeczką eboli albo dzumy krwotocznej bo za niedługo przez tych brudasów ocany będą jednym wielkim syfem jak ich święta rzeka u nich... Jako prezydent zgodził bym się na to i podpisał pod to w racji wyższego dobra całej ludzkości i przyszłości następnych pokoleń...

Zgłoś
JubeL 2019-12-09, 19:34 1
Jaki kraj taki recykling kurwa jego mać
Zgłoś
ProVVe 2019-12-09, 19:56 15
silwerbalk napisał/a:

Do nas się odpie**alają wszyscy że syf bo biały człowiek... Zobaczcie co uczyniliście z naszą matką ziemią naszą planetą.!!! Tylko jakoś cała europa zachodnia segreguje śmieci inwestuje w źródła odnawialnej energi... Nawet takie zakały jak my.... I co i ch*jów sto jak 2/3 brudu jest od azjatów i hindusów.... Mówie wam potraktójmy ich gazem VX w ogormnych ilościach albo zmodyfikowaną pałeczką eboli albo dzumy krwotocznej bo za niedługo przez tych brudasów ocany będą jednym wielkim syfem jak ich święta rzeka u nich... Jako prezydent zgodził bym się na to i podpisał pod to w racji wyższego dobra całej ludzkości i przyszłości następnych pokoleń...

Ja bym podpisał jakby nawet nie śmiecili

Ola gringo
Zgłoś
freaky 2019-12-09, 20:29 11
silwerbalk napisał/a:

Mówie wam potraktójmy ich gazem VX w ogormnych ilościach albo zmodyfikowaną pałeczką eboli albo dzumy krwotocznej bo za niedługo przez tych brudasów ocany będą jednym wielkim syfem jak ich święta rzeka u nich... Jako prezydent zgodził bym się na to i podpisał pod to w racji wyższego dobra całej ludzkości i przyszłości następnych pokoleń...

Inspirując się filmem "Suma wszystkich strachów" fajnie byłoby zrobić jakąś prowokację w Kaszmirze i patrzeć jak wymieniają się atomówkami z sąsiednim Pakistanem. Przyjemne z pożytecznym. Przy okazji skonfrontować Iran z Izraelem, bo też niezły syf, chociaż innej kategorii. Świat odetchnąłby z ulgą.

Chociaż muszę przyznać, że w kwestii rozprawiania się z gwałcicielami to my moglibyśmy się od nich uczyć.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-12-09, 20:46 10
A w Polsce jest lepiej??? Ty segregujesz śmieci, a Janusze biznesu ściągają śmieci z zachodu i utylizują poprzez "przypadkowy" pożar, albo zakopują beczki z toksycznymi chemikaliami w żwirowniach. Tekturowe państwo Polska.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów