Słyszałem, że do Londynu przyjeżdża coraz więcej Hindusów. Za kogo oni się mają? Trzeba mieć tupet żeby wpieprzać się jak do siebie i tak bezczelnie zabierać nam miejsca pracy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Bez sensu... technicznie (a może i lekko naciągając) hindusi jadą do siebie. Indie była brytyjska kolonia i członek Wspólnoty Narodów (Commonwealth of Nation). Historycznie, to "bardziej brytyjscy" są właśnie oni, aniżeli Polacy.
O, Sadistic jak widzę wielonarodowy Witamy Cię Angliku
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
O, Sadistic jak widzę wielonarodowy Witamy Cię Angliku
Boże widzisz i nie grzmisz...
Sapphiron napisał/a:
Boże widzisz i nie grzmisz...
Tak, tak wiem. Sarkazm orgazm i inne srele morele. Chciałem wyrazić po prostu swoje wkurwienie sucharem w sposób inny niż zwykle.
smiechem zartem ale hindusi zwykle zajmuja tu w uk wysokie stanowiska od lekarzy, chirurgow ogolnie medycyny po chief engineerow i takie tam, maja leb skurwiele i wcale nam 'Polakom' miejsc pracy nie zabieraja, nie widzialem hindusa na zmywaku
Christopher Paolini
@up: uważaj, bo cię zjedzą polacy zmywacy zaraz. Następni w kolejce - sklepikarze, śmieciarze, sprzątaczki i mechanicy.
huj w reszte ale co masz do mechanikow ? pozadny zawod i zarobki czy to mechanik czy lakiernik jesli znasz sie na rzeczy w uk zyjesz jak pan
@up a Polacy uratowali angolom dupe na wojnie. (Chociaż i tak teraz to wszystko przypisują sobie)
ww2.pl/Bitwa,o,Anglie,i,lotnictwo,polskie,96.html
ww2.pl/Bitwa,o,Anglie,i,lotnictwo,polskie,96.html
@up
Ale mnie wkurwia takie gadanie, i co z tego że uratowali ? I chuj mnie to boli, dziś to my klepiemy biedę a oni są bogaci. Kurwa nienawidzę takiego patrzenia w tył kiedy teraźniejszość jest beznadziejna. Myślisz że taki Anglik poważa Polaka ze względów historycznych ? Pojebany jesteś.
Ale mnie wkurwia takie gadanie, i co z tego że uratowali ? I chuj mnie to boli, dziś to my klepiemy biedę a oni są bogaci. Kurwa nienawidzę takiego patrzenia w tył kiedy teraźniejszość jest beznadziejna. Myślisz że taki Anglik poważa Polaka ze względów historycznych ? Pojebany jesteś.
Piwko dla kolegi wyżej. Rozumiem szacunek ze względu na historię, ale dlaczego non stop bije się pianę na tym co już było? Czy osobę która dyma za 'minimalną krajową' (tylko jakiego kurwa kraju?) obchodzi co się wydarzyło 50 lat temu? Oczywiście obchodzi, zapozna się z genezą wydarzenia i pewnie to wszystko, albo i aż za dużo. Przetłumacz pielęgniarce zapierdalającej w szpitalu, że nie handlujemy z Rosją (najbardziej chłonny rynek) tylko dlatego, że to chuje tak z zasady? Wytłumacz stoczniowcom/kierowcom/sklepikarzom, dlaczego pchamy się w dupę krajom które tam nas mają, a nie próbujemy robić przyjaznej polityki handlowej z własnymi sąsiadami tylko dlatego, że kiedyś było między nami źle. Z historią trzeba umieć się pogodzić, jakkolwiek by ona nie była.
Ale zaraz będzie flame w temacie.
Ale zaraz będzie flame w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów