📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
SmokPoracha napisał/a:
W imię zasad, sk****.
*Skurwysynu.
Na chuj ci te kropki?
[ Dodano: 2024-08-17, 12:38 ]
i imię zasad
[ Dodano: 2024-08-17, 12:38 ]
żmij napisał/a:
*Skurwysynu.
Na chuj ci te kropki?
i imię zasad
Nie jest to fake pisze o tym kilka gazet
No małpy chciał nauczyć czytać? Idiota!
I pomyśleć że to hindusi wymyślili spłukiwane kible, długo zanim my zeszliśmy z drzewa albo egipcjanie pismo wynaleźli.
Zresztą tam gdzie ja byłam, była pełna cywilizacja — coś na poziomie jak u nas wczesne lata 90te, porządek lepszy niż w Serbii czy Albanii w Europie. I Kumar pewnie pochodził z cywilizowanych miejsc, świeć Wisznu nad jego duszą.
Zresztą tam gdzie ja byłam, była pełna cywilizacja — coś na poziomie jak u nas wczesne lata 90te, porządek lepszy niż w Serbii czy Albanii w Europie. I Kumar pewnie pochodził z cywilizowanych miejsc, świeć Wisznu nad jego duszą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów