📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Już jakiś czas temu myślałem, że żyję w świecie o iście magicznym poziomie spierdolenia umysłowego, ale codzienność mnie szybko weryfikuje.
CrystalFairy napisał/a:
Już jakiś czas temu myślałem, że żyję w świecie o iście magicznym poziomie spierdolenia umysłowego, ale codzienność mnie szybko weryfikuje.
Z Twojego zdania tylko słowo "spierdolenia" pasuje do Łajnokraju z Gangesem
W imię zasad, sk****.
Kumar umar.
Burn! Loot! Murder!
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
A może źle go zrozumiał ten zabójca, myślał że ten chce go wyruchać za 2 rupie w tym tojtoju
lanie i ranie w kiblu dla hindusa to taka sama hańba spalenie krzyża do katolika
Srający na ulicy nie są jeszcze mentalnie gotowi na taką rewolucyjną zmianę
Ktoś z was się odważy zwrócić uwagę młodym, naprutym ludziom lejącym np. pod Żabką? Wprawdzie urolog powie, że niektórych przypadkach nie ma wyjścia.
SmokPoracha napisał/a:
W imię zasad, sk****.
Kiedyś napisałem podobne zdanie i dostałem upomnienie od moda, że w sadistic to jest wolność słowa ble ble ble i że mam nie cenzurować przekleństw, albo będzie ban 😂
Ta wiadomość jest tak niepojęta i albo Indie są pojebane, albo to fake.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów