Najczęściej na sadolu mamy przyjemność ogladać jednostki samobójcze kałokadze jednak w tym filmiku zaprezentowano całą flotę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
przecież jak oni tak wjadą na plac boju to wróg spierdoli w podskokach....
psyhepl napisał/a:
przecież jak oni tak wjadą na plac boju to wróg spierdoli w podskokach....
Raczej umrą ze śmiechu...
A to nie tylko w pociągach mają taki tłok? To i na motocykl po 10 wchodzi?
Ja bym się nie śmiał, podejrzewam że nasze wojsko by rozgromili.
psotna_cipka napisał/a:
Raczej umrą ze śmiechu...
Masz wysoką umiejętność dostrzegania sarkazmu.
BTW. Coś mi się wydaje, że ten wystrzał rakiety na księżyc Indie zleciły Hollywood.
Elektrycy wysokich napięć ale tak naprawdę jak by to gówno się wylało to by przeszli po nas jak na sraczce
Nie wiem z kim oni będą pierwsi walczyć ale już sobie wyobrażam miny ich przeciwników siedzących w okopach na pierwszym froncie, wjeżdża ekipa cyrkowców na motorach , rikszach, rowerach po 20 osób na jednym sprzęcie w podobnych jak na filmie konstelacjach no i oczywiście zamiast tarabaniarzy to ta ich muzyczka. Front rozjebany bo na pierwsze 10 milionów cyrkowców zabrakło naboi. Wtedy wchodzą śpiewający zwiadowcy już uzbrojeni w noże w ilości 50mln . I tak milionami i milionami do tego stopnia że pod koniec to już toną czołgi w ich gównie. Jeśli padnie na Europe to nie ma szans bo się załamią że od CO2 pochodzącego z gówna umrzemy.
krs210 napisał/a:
Cudze chwalicie swojego nie znacie
Ten na górze pałą powinien pozdrawiać (dla jasności: tą białą. Tzn. nie że murzyn miałby czarną, tylko tą przy pasie).
W tym miejscu był błędny komentarz. Ignorujcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów