Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak bym powiedział jakby mi cię było szkoda, ale kurwa ile razy powtarzałem... TRAKCJA TO ŚMIERĆ! Tory to jest przyszłość!
Hinduski dachowiec
xDDDDDDDDDDD
jak nie breloczek, to dachowiec. kreatywność społeczności co i raz mnie zadziwia. śliczne
Musiałem drugi raz obejrzeć, bo myślałem, że ten na dole
spodziewałem się, że srający
Czy tylko ja skupiłem uwagę na typa na torach, myśląc że jego gówno będzie przewodnikiem i porazi go prąd?
rozumiem nie klikać w artykuł na wykopie, ale tutaj nawet na tytuł nie zerknąć??...
Dzień jak co dzień na sadolu. Muszą być: Hindus, prąd, opona, czarnuch, benzyna. Nic tak nie jara, jak 3000 Volt, albo czarnuch w oponie, polany benzyną. Co do afrykańskich żywych ognisk, to powinni robić Europejczykom wycieczki na takie atrakcje, jak na safari.
W Indiach jest 25kV 50Hz. DC łapie i smaży, a tutaj widać ewidentne pierdolniecie
Nic tak nie jara, jak 3000 Volt
Jeżeli się nie mylę to u hindusów 25000 V AC, także jeszcze lepiej.
Dzień jak co dzień na sadolu. Muszą być: Hindus, prąd, opona, czarnuch, benzyna. Nic tak nie jara, jak 3000 Volt, albo czarnuch w oponie, polany benzyną. Co do afrykańskich żywych ognisk, to powinni robić Europejczykom wycieczki na takie atrakcje, jak na safari.
spokojnie, afrykańczycy przywiozą to do Europy, nie trzeba bedzie daleko jeździć
tak zgadzam sie popatrzyl bym na takie cos chociaz raz. jeszcze akiego kopniecia pradem nie widzialem na zywo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów