Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
tak, ale w prawej ręce trzymają myszkę jak walą.
Mówcie co chcecie, ale te brudasy maja poniekąd więcej wolności niż my. U nas na ten przykład zaraz masz kary, mandaty, ograniczenia, nakaz, zakaz etc za taka akcje... u nich kupiłeś bilet i chcesz jechać chociażby i na dachu? Proszę bardzo jestes dorosły i odpowiadasz za siebie bo jako osoba rozwinięta chyba wiesz jak o siebie zadbać, a jak nie to będziesz robił za podsypkę torów obok gówien spłukiwanych z wagonów. Jak ogląda się te filmiki z obladowanym dachem pociągu. Kurde jakby jechały u nas wolniej 40-50km to sam spróbowałbym takiej akcji (oczywiście bez tuneli sreli i innych gownien cos ala taki widokowy przejazd jak w kabriolecie)
Ty chyba nie widziałeś zbyt wielu filmów z tamtych okolic. Nie zapominaj o obyczajach kastowych, które twój plan a'la Slumdog szybko by zweryfikowały i o ile nie urodziłbyś się w dobrej rodzinie to twoja szansa na zostanie podsypką do torów bardzo by wzrosła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów