Według źródła hindus wpadł w depresję i się powiesił a transmisję na żywo z tego wydarzenia udostępnił na portalu społecznościowym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast sobie włączyć ten wentylator, żeby w jakiś ludzkich warunkach się wieszać, to gnije w tym upale i smrodzie.
Już któryś z kolei wiesza się na wiatraku, ale nikomu nie przyszło do głowy załączyć go wcześniej.
shoe5maker napisał/a:
Każdy miałby myśli samobójcze jakby łaził po ulicach jebiących gównem i szczynami.
Znasz kogoś, kto miał szwagra, którego kolega ponoć był w Indiach?
brylant1412 napisał/a:
ale widać ze wentylator fachowcy montowali
Porządną robota. Obstawiałem, że jebnie, a tu miłe zaskoczenie. Do pełni szczęścia powinien się jeszcze kręcić.
A najciekawsze jest to że w Indiach samobójstwo jest nielegalne, czyli jego rodzina nie dość że go straciła to jeszcze spotkają ich jakieś problemy prawne
Signore napisał/a:
A najciekawsze jest to że w Indiach samobójstwo jest nielegalne, czyli jego rodzina nie dość że go straciła to jeszcze spotkają ich jakieś problemy prawne
I też będzie musiała popełnić samobòjstwo,coraz dalsza rodzina.Był tutaj film jak cała rodzina dynda,kilkanaście osòb.
U mnie go nie ma
Pajan napisał/a:
Powiesił się po czym udostępnił video na portalu społecznościowym
Chłopie... Jeśli było na żywo i promiennie widzom wyjaśnił, ze za chwilkę idzie sie huśtać, to ilu widzów włączyło nagrywanie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów