Węzeł wiążesz w ten sam sposób po obydwu stronach sznura (najpierw obliczamy odpowiednią długość sznura i przycinamy go). Jednym końcem przywiązujesz sznur do belki stropowej na dachu, czy żyrandolu w pokoju, czy chuj wie, gdzie tam się wieszasz. drugim końcem obwiązujesz łeb, zaciskasz węzeł, odwalasz kopytem taboret i kończysz żywot.
Jakby co, wideo z transmisji mile widziane.
szybko dostał drgawek tlenowych, ja zazwyczaj dostaję około minutę później
Zrób to, gdy mamy i taty nie będzie w domu, a na pewno się uda.
I tak wyszedł obronną ręką. Zwieracze nie puściły. To nie może być rodowity Hindus.
A właśnie, zapomniałem dodać w instrukcji. Przed powieszeniem się zrób lewatywę i opróżnij pęcherz moczowy. W przeciwnym wypadku mamusia z tatusiem/ żona/ kot, czy chuj wie kto tam z kim mieszkasz po wejściu do pokoju ujrzy żenujący widok obesranego i ojszczanego wisielca.
Zrób to, gdy mamy i taty nie będzie w domu, a na pewno się uda.
A właśnie, zapomniałem dodać w instrukcji. Przed powieszeniem się zrób lewatywę i opróżnij pęcherz moczowy. W przeciwnym wypadku mamusia z tatusiem/ żona/ kot, czy chuj wie kto tam z kim mieszkasz po wejściu do pokoju ujrzy żenujący widok obesranego i ojszczanego wisielca.
Wystarczy wsadzić korek analny i jeszcze chwila przyjemności na koniec gratis.
Na przyszłość dla sadoli. Jak zawiązać węzeł szubieniczny:
Węzeł wiążesz w ten sam sposób po obydwu stronach sznura (najpierw obliczamy odpowiednią długość sznura i przycinamy go). Jednym końcem przywiązujesz sznur do belki stropowej na dachu, czy żyrandolu w pokoju, czy chuj wie, gdzie tam się wieszasz. drugim końcem obwiązujesz łeb, zaciskasz węzeł, odwalasz kopytem taboret i kończysz żywot.
Jakby co, wideo z transmisji mile widziane.
No i szybkie przypomnienie jak wiązać haczyki. Kurde nie byłem na rybach ze 20 lat.. Może nie długo z synem pojedziemy! dzięki, jest po co żyć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów