Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co ona jest k🤬a robocop czy inny sędzia dreed Xd Fakt faktem j🤬 małego kacapa i tylko do utylizacji
Za moich czasów szczytem było odpyskować dorosłemu. Kurła świat zmierza ku upadkowi, co poszło nie tak z tym młodym pomiotem?Uprzedzam ew.komenty, wszystkie moje dorosłe już dzieci są normalne.
Kurisu napisał/a:
To w Polsce ?
Po ścianach się rozejrzyj, toż to kacapia w całej okazałości.
Kriski napisał/a:
Po ścianach się rozejrzyj, toż to kacapia w całej okazałości.
Widać, że kacapia, ale podobna akcja była w Markach.
35i napisał/a:
Widać, że kacapia, ale podobna akcja była w Markach.
I tam też ściany ciurylicą up🤬lone były?
W Polsce też masa ukraińców i na tablicach są jakieś pierdoły w krzakach.
Widać, że babka od fizy, dźwignię mu myk i potem to już równia pochyła

janusz_biznesu napisał/a:
Za moich czasów szczytem było odpyskować dorosłemu. Kurła świat zmierza ku upadkowi, co poszło nie tak z tym młodym pomiotem?Uprzedzam ew.komenty, wszystkie moje dorosłe już dzieci są normalne.
Lewaki panie, lewaki.
Dyscyplina zła, stres zły, a potem takie kwiatki.
Ale zaraz znajdą się zniewieściali obrońcy rozwydrzonych bachorów i będą wszędzie dookoła szukać winnych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie