Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Klasycznie babsko jak z bania nie tak( większość ma z bania nie tak ale niektóre wyjątkowo mocno) to zawsze ciągnie na śmierć i swoje dzieci. Jak musi się popierdolic w głowie aby zabić swoje dzieci ?
Nie klasyczne, ale hinduskie i dotyczy problemów społecznych w Indiach. Był kiedyś film o studni, oparty na autentycznych wydarzeniach, do której wrzucano świeżo narodzone dziewczynki. Kobiety w Indiach lekko nie mają i tu nie chodzi o zrytą banię. Kobieta na tyle silna, że bez skrupułów wrzuciła swoje dzieci, a później za nimi wskoczyła. Współczesny Europejczyk do pięt jej nie dorasta, ale... i tak nie wiesz o co chodzi
Nie klasyczne, ale hinduskie i dotyczy problemów społecznych w Indiach. Był kiedyś film o studni, oparty na autentycznych wydarzeniach, do której wrzucano świeżo narodzone dziewczynki. Kobiety w Indiach lekko nie mają i tu nie chodzi o zrytą banię. Kobieta na tyle silna, że bez skrupułów wrzuciła swoje dzieci, a później za nimi wskoczyła. Współczesny Europejczyk do pięt jej nie dorasta, ale... i tak nie wiesz o co chodzi
Takiego pierdolenia dawno tutaj nie słyszałem
Ty musisz mieć jak Duda silna psychikę
"zajebiście silną"
A Ty rozumiem uważasz, że babka tak sobie rano wstała lewa noga z łóżka i uznała, że o kurwa, chujowy dzień, zabije swoje dzieci i siebie bo mi się nie chce do pracy iść, tak?
A Ty rozumiem uważasz, że babka tak sobie rano wstała lewa noga z łóżka i uznała, że o kurwa, chujowy dzień, zabije swoje dzieci i siebie bo mi się nie chce do pracy iść, tak?
Jak miała ochotę skończyć że swoim życiem jej sprawa ale co do tego mają jej dzieci ? Co one zrobimy ?a może mlody by za 20 lat wynalazł lek na raka albo cos innego ,nie dostał szansy od życia ona dostała
Jak miała ochotę skończyć że swoim życiem jej sprawa ale co do tego mają jej dzieci ? Co one zrobimy ?a może mlody by za 20 lat wynalazł lek na raka albo cos innego ,nie dostał szansy od życia ona dostała
weź chłopie poczytaj trochę o świecie bo pierdolisz i porównujesz swoją dziecięcą logikę chłopca z Polski z czymś co nie jest w Polsce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów