Bez cenzury,Polska Produkcja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
gdzie tak zajebiscie jaraja ?? extra
Zjazd białasów udających czarnych i bezpańskich czarnuchów machających łapami na scenie i plujących do mikrofonu.
A swoją drogą czy to nie zabawne, że do reklamowania całkiem niezłego rapu używa się całkiem chujowego dubstepu?
To tak jakby do reklamowania koncertu Chopinowskiego wykorzystać Keine Lust Ramstein.
A swoją drogą czy to nie zabawne, że do reklamowania całkiem niezłego rapu używa się całkiem chujowego dubstepu?
To tak jakby do reklamowania koncertu Chopinowskiego wykorzystać Keine Lust Ramstein.
Za ten dubsrep to ktoś powinien dostać wpierdol, ale piwko leci za Dilated Peoples. Za rok lub dwa jadę na 100% Ile jarania o matko!!
jesteś taką sierotą, że po trawkę musisz do Czech wyjeżdżać?
pamiętaj o strzykawkach
Było to do przewidzenia że brudasom z woodstock pozazdrościły inne brudasy organizując HH Kemp... ale spoko! Hołota nie pracuje - ona się tak bawi i imponuje.
damian12091988 napisał/a:
Nie daj się sprowokować,przecież pener to celowo napisał tutaj jest taka moda.Było to do przewidzenia że brudasom z woodstock pozazdrościły inne brudasy organizując HH Kemp... ale spoko! Hołota nie pracuje - ona się tak bawi i imponuje.
Penerę napisał/a:
zjazd ćpunów i dresiarzy
Jak nie byłeś, to nie pierdol... Zresztą jak miałeś być, jak Ty tutaj zamulasz 24 na dobę
A co do imprezy, to byłem z żoną i synkiem w tamtym roku i bawiliśmy się świetnie, więc polecam sprawdzić samemu.
Byłem w tym roku: zajebista impreza, zajebisty klimat i zajebiste jaranie
piwko za Dilated Peoples
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów