18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Radysh 2014-03-05, 16:50
Co to znaczy "kręć bekę"?

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
NWC 2014-03-05, 16:58 1
Osobiście sobie nie ustawie bumbap ale daje piwo za dźwięki przy podłączaniu USB.

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
2HardBlazin 2014-03-05, 17:39
spierdalaj z tym na glamrap absolwencie gimbazy
Zgłoś
ramzesisko 2014-03-05, 20:26 4
Jest to film do studniówki, przedstawiający moją klasę.
Zgłoś
WojtkU 2014-03-05, 20:29 1
nie ma to jak szpanować furą rodziców
Zgłoś
Fifka 2014-03-05, 20:30 2
Tatuś ma komis?
Zgłoś
zomos 2014-03-05, 20:31
Wszystko w dieslu
Zgłoś
R................y 2014-03-05, 20:32 2
Wybacz ale nie mogę słuchać tego chujstwa.
Zgłoś
teken 2014-03-05, 20:33
Nigdy nie zrozumiem sensu filmów studniówkowych.

Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-03-05, 20:37
no już chejci nie srajcie tak o a8 można mieć już za 60 tyś złotych utrzymanie droższe no ale co tam, dupy na to lecą. A tak w ogóle to kurwa radzę ci czy właścicielowi jechac na stację w któej tankował i rozpierdolić włąściciela stacji! ile tam kurwa wody było! to ja nawet jak tankowałem na auchan to nigdy tak nie miałem!

(|)-------C====8
Zgłoś
KaroleK 2014-03-05, 20:37
Krzychu Kadetem tera.......
Zgłoś
zarao 2014-03-05, 20:37
Teraz audi wieśniaczą...
Zgłoś
S................n 2014-03-05, 20:41
Fapać gdzie indziej. proszę
Zgłoś
boob47 2014-03-05, 20:44
kurwa, to juz w zawodówkach są studniówki?
Zgłoś
jop-twoju-mac 2014-03-05, 20:44
NieWiemZeWiem napisał/a:

no już chejci nie srajcie tak o a8 można mieć już za 60 tyś złotych utrzymanie droższe no ale co tam, dupy na to lecą. A tak w ogóle to kurwa radzę ci czy właścicielowi jechac na stację w któej tankował i rozpierdolić włąściciela stacji! ile tam kurwa wody było! to ja nawet jak tankowałem na auchan to nigdy tak nie miałem!

To w gozie więc dlatego tyle pary
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów