18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Kto nie wybrzydza, ten... - teraz popularne
Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!

Waszka G real fuckin' gangsta!

KDK H W D P

Pasterze Służewca

De Bue

Polifonia Squad - Życie Powalone ach, te laski w tle

MDC Patologia prawdziwa patologia

IGREK er

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Tassadar 2014-02-24, 23:04 1
Chujnia, ale o większości z nas nikt nigdy nie usłyszy. Po zastanowieniu stwierdzam że może i lepiej było by faktycznie nie usłyszeć.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
kucowal 2014-02-24, 23:24 1
Ręka napierdala mnie już od machania a tu tyle pałek czeka do possania
Zgłoś
Kluposz 2014-02-25, 0:08 2
Zgłoś
-Olej- 2014-02-25, 0:36 1
Tornejdoł kik! damn!
Zgłoś
t................z 2014-03-04, 14:10
Gimbus radzi sobie z mikrofonem, moim zdaniem bije najlepszych polskich raperów na łeb, niesamowity flow, bit poprostu rośnię nam polski 2pac

Zgłoś
SamiecAlffa 2014-03-04, 23:12
Czego w tym sosnowcu nie wymyślą. Reality show część 1

Jesteś idiota nie wtedy gdy wszyscy wkoło to mówią, jesteś nim kiedy w to uwierzysz.
Zgłoś
szuleq 2014-03-04, 23:14 3
Nie ma piwa bo jestes z sosnowca.
Zgłoś
rudikopf 2014-03-04, 23:19
Jestem w stanie zrozumieć wszystko, ale jaranie się hip hopem i rapem to musi się być z sosnowca...
Zgłoś
SamiecAlffa 2014-03-04, 23:20
Sami jesteście z Sosnowca

Jesteś idiota nie wtedy gdy wszyscy wkoło to mówią, jesteś nim kiedy w to uwierzysz.
Zgłoś
R................y 2014-03-04, 23:30 2
Ee tam muzyka dla przygłupów
Zgłoś
ozarimielin 2014-03-04, 23:43
widać, że to playback
Zgłoś
ulifont 2014-03-05, 3:37
obcisłe dresy marki adidas? Kurwa jakie to męskie.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
SamiecAlffa 2014-03-05, 10:16
Znalazłem jeszcze lepszą

Też z Sosnowca.

Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-03-05, 16:31 9
Peja i jego freestyle stał się poważną konkurencją dla Eldo

*
*
*
w necie pojawiła się nawet aplikacja upamiętniająca jego występ

Pobierz paczkę bumbap.pl/media/paczka.zip
w ustawieniach dźwięku, w panelu sterowania dla podłączenia urządzenia USB ustaw jest.wav, a dla odłączenia urządzenia niema.wav
weź pendrive do ręki, wkładaj i wyciągaj go z USB
kręć bekę z freestyle Ryszarda!
Zgłoś
snik0 2014-03-05, 16:45 1
Nie wiem co to za debil, ani co to za program. Po fragmencie wnioskuje, że to jakiś jukendens dla hiphopów

Sprawa jest prosta, jeśli musisz iść do takiego programu chwalić się talentem to znaczy że jesteś chujowy skoro na własną rękę nic nie osiągnąłeś

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów