📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Hm, coś w tym jest. Kolega latał na Madagaskar. Tam brał sobie po kilka dziewek podczas jednego wypadu, wszystkie ponoć badane przez lekarza. Ładne i bardzo ładne, widziałem zdjęcia... Kolega już 3 lata nie żyje, umarł na wirusa szpiku kostnego, co nazwano rakiem
Patrząc po tych syfach na szyi widać że było warto. Dasz do nich numer telefonu.?
Potrzebował bym trochę ich spadzi Jest tam Inpost lub coś w tym stylu.?
Potrzebował bym trochę ich spadzi Jest tam Inpost lub coś w tym stylu.?
Też się tak kiedyś szlajałem tyle że po kacapstanach, rzeczywiście okazji do ruchańska było mnóstwo, przynajmniej raz w tygodniu, ale że wtedy miałem babę to nie korzystałem, zresztą były to głównie podpite dziewczyny, albo ćpunki..
W Polsce powinien zostać umieszczony w klatce w zoo! Zero tolerancji dla zdrajców rasy.
Nie wiem czy wiecie, ale ten człowiek przeszedł Europę i poszedł dalej na południe Afryki - na piechotę, a te dziewczyny to tylko pewien etap tej przygody.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
Ale gały ma wyjebane, naładowany jak autobus do Lichenia
takie skurwysyny dla wyświtleń na youtube pojadą do afryki lub indii i przywleką chorobę na którą ty będziesz musiał Polaku szczepić swoje dzieci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów