c🤬ja znalazł na śmietniku, albo wkrótce tam go znajdzie 😁
Łobrzydliwe, zwierzęce żądze!😂
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To on nie wie czy grozi zoofilia?
Hm, coś w tym jest. Kolega latał na Madagaskar. Tam brał sobie po kilka dziewek podczas jednego wypadu, wszystkie ponoć badane przez lekarza. Ładne i bardzo ładne, widziałem zdjęcia... Kolega już 3 lata nie żyje, umarł na wirusa szpiku kostnego, co nazwano rakiem
F................n
2024-11-14, 15:23
Patrząc po tych syfach na szyi widać że było warto. Dasz do nich numer telefonu.?
Potrzebował bym trochę ich spadzi Jest tam Inpost lub coś w tym stylu.?
Też się tak kiedyś szlajałem tyle że po kacapstanach, rzeczywiście okazji do r🤬ańska było mnóstwo, przynajmniej raz w tygodniu, ale że wtedy miałem babę to nie korzystałem, zresztą były to głównie podpite dziewczyny, albo ćpunki..
W Polsce powinien zostać umieszczony w klatce w zoo! Zero tolerancji dla zdrajców rasy.
Wyr🤬ał małpe i złapał małpiego syfa, no kto by się spodziewał
Nie wiem czy wiecie, ale ten człowiek przeszedł Europę i poszedł dalej na południe Afryki - na piechotę, a te dziewczyny to tylko pewien etap tej przygody.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
Ale gały ma wyj🤬e, naładowany jak autobus do Lichenia
Małpa krosta po małpiej minecie.
J................i
2024-11-14, 16:38
ldzi2020 napisał/a:
materiał wlasny?
Napisany z zazdrości 😁😁😁
Tfuuuu!😂🤣😂
takie sk🤬ysyny dla wyświtleń na youtube pojadą do afryki lub indii i przywleką chorobę na którą ty będziesz musiał Polaku szczepić swoje dzieci.