Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Kto nie wybrzydza, ten... - teraz popularne
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Lobo24 Dzisiaj 15:04 35
To on nie wie czy grozi zoofilia?
Zgłoś
Dymson30 Dzisiaj 15:12 91
Ja pierdolę jaki kurwa cwel
Zgłoś
darek1234 Dzisiaj 15:15 26
Hm, coś w tym jest. Kolega latał na Madagaskar. Tam brał sobie po kilka dziewek podczas jednego wypadu, wszystkie ponoć badane przez lekarza. Ładne i bardzo ładne, widziałem zdjęcia... Kolega już 3 lata nie żyje, umarł na wirusa szpiku kostnego, co nazwano rakiem
Zgłoś
FulTun Dzisiaj 15:23 6
Patrząc po tych syfach na szyi widać że było warto. Dasz do nich numer telefonu.?
Potrzebował bym trochę ich spadzi Jest tam Inpost lub coś w tym stylu.?
Zgłoś
Roskosmos Dzisiaj 15:27 8
Też się tak kiedyś szlajałem tyle że po kacapstanach, rzeczywiście okazji do ruchańska było mnóstwo, przynajmniej raz w tygodniu, ale że wtedy miałem babę to nie korzystałem, zresztą były to głównie podpite dziewczyny, albo ćpunki..
Zgłoś
onucek Dzisiaj 15:29 13
W Polsce powinien zostać umieszczony w klatce w zoo! Zero tolerancji dla zdrajców rasy.
Zgłoś
Kutazz Dzisiaj 15:32 57
Wyruchał małpe i złapał małpiego syfa, no kto by się spodziewał
Zgłoś
Strugi Dzisiaj 15:37 4
Nie wiem czy wiecie, ale ten człowiek przeszedł Europę i poszedł dalej na południe Afryki - na piechotę, a te dziewczyny to tylko pewien etap tej przygody.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
Zgłoś
małpa-bez-banana Dzisiaj 15:41 16
Ale gały ma wyjebane, naładowany jak autobus do Lichenia
Zgłoś
Prosty Dzisiaj 16:06 5
Kurwa będę rzygoł
Zgłoś
juderaus Dzisiaj 16:29 8
Małpa krosta po małpiej minecie.
Zgłoś
ldzi2020 Dzisiaj 16:34 3
materiał wlasny?
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 16:38 2
ldzi2020 napisał/a:

materiał wlasny?

Napisany z zazdrości 😁😁😁
Tfuuuu!😂🤣😂
Zgłoś
PeterNORTH Dzisiaj 17:02 20
takie skurwysyny dla wyświtleń na youtube pojadą do afryki lub indii i przywleką chorobę na którą ty będziesz musiał Polaku szczepić swoje dzieci.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem