Łobrzydliwe, zwierzęce żądze!😂
Łobrzydliwe, zwierzęce żądze!😂
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z wszystkich historii które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej.
Wszystkie ponoć badane XDD
Wydarzyła się, niestety, ale to prawda. Kolega był moim dobrym kolegą. I tyle
Jpdl, kolejny którego cały świat mieści się na czubku (swojego?) śmierdziela.
Jeszcze nie znasz największego sadolowego miłośnika egzotycznych kindybałów?
Taki co to chodzi spać w arabskich goglach, a nam będzie zachwalać, że taki syf to lepszy od szczepionki
Jakbyście go nie hejtowali, to i tak wiem, że mu zazdrościcie, sadolowe przegrywy. Bo on rucha, a wy możecie pomarzyć.
Puszczasz sobie filmy zoofilskie i też się cieszysz, że oni chociaż ruchają?
Co za dzban.
Próbowałem znaleźć gdzieś jego konto, ale chyba nie ma go już na tym świecie
Jest na fb ten sam typ, regularnie rucha murzynki i najwidoczniej mu się to podoba:
facebook.com/profile.php?id=100067179116917
Nie wiem czy wiecie, ale ten człowiek przeszedł Europę i poszedł dalej na południe Afryki - na piechotę, a te dziewczyny to tylko pewien etap tej przygody.
Z całą pewnością będzie miał o czym wnukom opowiadać - jak dożyje.
Czyli darmozjad, taki cygan, który nic nie robi tylko się szlaja bez celu i rucha małpy.
Jest na fb ten sam typ, regularnie rucha murzynki i najwidoczniej mu się to podoba:
Faktycznie to on i ma się dobrze póki co rucha i żyje,czego chcieć więcej
W Polsce powinien zostać umieszczony w klatce w zoo! Zero tolerancji dla zdrajców rasy.
ciebie się powinno zamknąć w klatce za zaniżanie poziomu intelektu państwa polskiego
Ja pierdolę jaki kurwa cwel
Z ust mi to wyjąłeś.
Play stupid games, win stupid prices.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów