📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
To musi mieć 1000 piw. Dawno się tak nie uśmiałem.
darek1234 napisał/a:
Hm, coś w tym jest. Kolega latał na Madagaskar. Tam brał sobie po kilka dziewek podczas jednego wypadu, wszystkie ponoć badane przez lekarza. Ładne i bardzo ładne, widziałem zdjęcia... Kolega już 3 lata nie żyje, umarł na wirusa szpiku kostnego, co nazwano rakiem
Z wszystkich historii które się nie wydarzyły ta nie wydarzyła się najbardziej.
Wszystkie ponoć badane XDD
no i co świętojebliwi, gadacie na Polki, a tu się wydało, kto się pierdoli bez opamiętania z małpami
ten to się przynajmniej pochwalił, a ile takich głupich chujów latają w dziwne miejsca: Tajlandia, Madagaskar, Zanzibar i chuj wie co jeszcze, a potem ciężkie pieniądze idą na leczenie pederastów i jeszcze innych zarażają
ten to się przynajmniej pochwalił, a ile takich głupich chujów latają w dziwne miejsca: Tajlandia, Madagaskar, Zanzibar i chuj wie co jeszcze, a potem ciężkie pieniądze idą na leczenie pederastów i jeszcze innych zarażają
PeterNORTH napisał/a:
takie skurwysyny dla wyświtleń na youtube pojadą do afryki lub indii i przywleką chorobę na którą ty będziesz musiał Polaku szczepić swoje dzieci.
I tak w tym kraju Ty i Twoje dzieci są gówno warte dla systemu.
Wpierw są Ukraińcy, pedały, psy i kotki i dopiero na końcu polak.
FulTun napisał/a:
I tak w tym kraju Ty i Twoje dzieci są gówno warte dla systemu.
Wpierw są Ukraińcy, pedały, psy i kotki i dopiero na końcu polak.
dlatego sam wymieniam i odkładam sobie złotówki na złoto i dolary.bo polska to już nie jest stabilny kraj.europa też nie.
radzę wam robić to samo.
Syf, kiła i mogiła.
Patrząc po szyji, benis to jedna duża krosta
Z innej beczki - ile w tamtej szerokości geograficznej żyje przeciętnie kurwa?
Tak powstał wirus HIV więc nic nowego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów